211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Αυτός θα είναι ο νέος της δίσκος – Δες τις λεπτομέρειες

Άννα Βίσση Ασλανίδου μπουζουκια εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει. 

Η Άννα Βίσση είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες και φυσικά, μέσα στην πολύ μεγάλη πορεία της, μάς έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες. Πολλές από αυτές ακούμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Hotel Ερμού όπου έχει ξεκινήσει εμφανίσεις από τον Φεβρουάριο και ξεσηκώνει τα πλήθη της πόλης.

Eκτός από τις ζωντανές αυτές εμφανίσεις, η σταρ ετοιμάζει ένα μεγάλο comeback και στη δισκογραφία, κάτι που έγινε γνωστό μέσα από το Chart Show του Σαββάτου (19/3. Εκεί, ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε το επόμενο δισκογραφικό βήμα της τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την επιτυχία «Σώσε με», ανέφερε: «Το τραγούδι αυτό το έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας. Το 1985 η Άννα Βίσση συνεργάστηκε με τη Ρίτα Σακελλαρίου στη Νεράιδα και ο Νίκος Καρβέλας παρουσίασε το «Σώσε με» ως πρώτο τραγούδι για τον επερχόμενο δίσκο της Ρίτας και ακολούθησε το «Αρέσω» και το «Είναι γάτα, είναι γάτα» ο κοντός με τη γραβάτα».

«Και να κάνουμε ένα spoiler αυτή τη στιγμή. Η Άννα Βίσση ετοιμάζει έναν δίσκο με επανεκτελέσεις τραγουδιών που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας για άλλους δημιουργούς και θα τραγουδήσει το «Σώσε με», ένα από τα τραγούδια τα οποία έρχονται», πρόσθεσε.

Άννα Βίσση: Αυτός θα είναι ο νέος της δίσκος – Δες τις λεπτομέρειες

https://www.youtube.com/watch?v=LDtyzyPXEsw

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024