211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Αναβλήθηκε η συναυλία της στο Ηρώδειο λόγω κακοκαιρίας

Άννα Βίσση -συναυλια - 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση που έκανε η ίδια.

Με μια ανάρτηση που έγινε μέσα από τo Ιnstagram έγινε γνωστό πως η χθεσινή συναυλία της Άννας Βίσση  στο Ηρώδειο «Για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ» θα αναβληθή εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.

«Ήλπιζα μέχρι τώρα πως θα μπορούσε να γίνει η συναυλία εάν άνοιγε ο καιρός αλλά τα θέματα που δεν μας αφήνουν να γίνει ακόμα και σε αλλαγή του καιρού είναι τόσο η ασφάλεια των συντελεστών όσο και η δική σας, μιας και η Αθήνα σήμερα είναι δύσβατη! Σκέφτομαι όλους εσάς που έρχεστε από τόσο μακριά και λυπάμαι πολύ για αυτή την αναπάντεχη αναποδιά. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί άμεσα. Ευχαριστώ για το συνεχές ενδιαφέρον και ενθουσιασμό σας», έγραψε η Άννα Βίσση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την αναβολή της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Η νέα ημερομηνία της συναυλίας θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά. Παράλληλα, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού προετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δεύτερη φορά την αγαπημένη Άννα Βίσση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 21:00, για μια μοναδική μουσική εμπειρία. Η δεύτερη συναυλία της Άννας Βίσση στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού υπόσχεται να είναι μια νύχτα μαγική, γεμάτη συναισθήματα και μουσική πάθος. Τα τελευταία χρόνια, όσο αφορά στις ζωντανές εμφανίσεις της, την απολαμβάνουμε σταθερά στο Hotel Ερμού τις οποίες ολοκλήρωσε για έβδομη σεζόν φέτος την άνοιξη.

Άννα Βίσση: Αναβλήθηκε η συναυλία της στο Ηρώδειο λόγω κακοκαιρίας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024