211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της – η επίσημη ανακοίνωση

Hotel Ermou Άννα Βίσση χειμώνας 2024 κράτηση τηλ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε τελικά θα κάνει πρεμιέρα στο «Hotel Ερμού»;

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για την Άννα Βίσση και τη μπάντα της, στο νέο της ‘σπίτι’, το “Hotel Ερμού” αναβάλλεται. Μετά από επτά χρόνια στο παλιό της στέκι, η Άννα Βίσση μεταφέρει τις μουσικές της αποσκευές στην οδό Πειραιώς 130, υποσχόμενη ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο φρέσκο αέρα και ενθουσιασμό.

Ωστόσο, οι θαυμαστές της θα πρέπει να περιμένουν λίγο παραπάνω. Η ανακοίνωση από τη διεύθυνση του “Hotel Ερμού” έρχεται ως έκπληξη και απογοήτευση. Η πρεμιέρα των εμφανίσεων αναβάλλεται κατά μία εβδομάδα, λόγω σοβαρών τεχνικών ζητημάτων.

Παρά την απογοήτευση που προκαλεί στους θεατές που αναμένουν αυτήν τη μοναδική συνάντηση με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, είναι σημαντικό να γίνει η εκδήλωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτή η αναβολή δείχνει επίσης  τον επαγγελματισμό της διοίκησης του “Hotel Ερμού” στην εξασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας στις εκδηλώσεις που φιλοξενεί. Παρά την καθυστέρηση, οι φίλοι της τραγουδίστριας  μπορούν να αναμένουν την επιστροφή της στο προσκήνιο.

Αναβολή της πρεμιέρας

«Η διεύθυνση του Hotel Ερμού ανακοινώνει πως η πρεμιέρα των εμφανίσεων μεταφέρεται για την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, για σοβαρούς τεχνικούς λόγους. Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την αναβολή της πρεμιέρας και κλείνουμε ραντεβού από τις 15 Δεκεμβρίου για να ζήσουμε μαζί το απόλυτο show, που για ακόμα μία φορά έχουν ετοιμάσει η Άννα Βίσση και οι συνεργάτες της. Από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η μουσική καρδιά της Αθήνας θα χτυπήσει ξανά δυνατά, με την Άννα Βίσση στο «Hotel Ερμού» για 8η συνεχόμενη χρονιά!», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Ελληνίδα σταρ και το “Hotel Ερμού” θα μας συνοδεύουν σε ένα ταξίδι μουσικής και ψυχαγωγίας που ξεχωρίζει.

Άννα Βίσση: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της – η επίσημη ανακοίνωση

Hotel Ermou Άννα Βίσση χειμώνας 2024 κράτηση τηλ

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024