211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα μέσα στο Καλλιμάρμαρο

Άννα Βίσση - Πλέσσας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η βραδιά είχε και μια πολύ ιδιαίτερη και συναισθηματική στιγμή.

Ήσουν στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ του Σαββάτου; Αν ναι, τότε ξέρεις ακριβώς για τι μιλάμε. Αν όχι, διάβασε για να μπεις στο κλίμα! Η Άννα Βίσση έδωσε μία από τις πιο συγκινητικές και γεμάτες ενέργεια συναυλίες της καριέρας της, μπροστά σε 65.000 ενθουσιασμένους θεατές. Το ιστορικό στάδιο «σείστηκε» για σχεδόν τέσσερις ώρες με τα διαχρονικά hits της που έχουμε όλοι αγαπήσει.

Η βραδιά είχε και μια πολύ ιδιαίτερη και συναισθηματική στιγμή. Μερικές ώρες πριν τη συναυλία, μάθαμε όλοι τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα. Ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης «έφυγε» λίγο πριν τα 100 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο έργο που θα θυμόμαστε για πάντα.

Η Άννα Βίσση δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει εκείνη τη βραδιά. Με σεβασμό και συγκίνηση, του αφιέρωσε την αγαπημένη επιτυχία «Θα πιω απόψε το φεγγάρι». Με τη φωνή της, ένωσε όλο το στάδιο σε έναν κοινό χαιρετισμό προς τον Μίμη Πλέσσα, δημιουργώντας μια στιγμή που σίγουρα δε θα ξεχαστεί εύκολα.

Και φυσικά, τα vibes της βραδιάς ήταν απίστευτα. Από χορό και τραγούδι, μέχρι στιγμές απόλυτης σιωπής και συναισθημάτων. Όσοι ήμασταν εκεί, φύγαμε γεμάτοι, τόσο μουσικά όσο και ψυχικά. Αν θες μια γεύση από τη στιγμή αυτή της βραδιάς, δες παρακάτω το βίντεο της αφιέρωσης στην Πλέσσα. Θα καταλάβεις τι εννοούμε!

Άννα Βίσση: Η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα μέσα στο Καλλιμάρμαρο

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024