211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση 2024: Ακόμα ένα νέο τραγούδι! Τίτλος, «Χρυσόψαρα»

βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία έρχεται σύντομα και θα ξεχωρίσει!

Με κοντά ξανθιά μαλλιά φωτογραφήθηκε η Άννα Βίσση 2024 στο cover του ολοκαίνουριου τραγουδιού της, με τίτλο «Χρυσόψαρα» που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Gold, την επόμενη Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και αναμένεται να γίνει το απόλυτο viral!

Οι μουσική και οι στίχοι, για ακόμα μια φορά, ανήκουν στον Νίκο Καρβέλα, ενώ μέσα από το teaser video που δημοσιεύτηκε βλέπουμε την απόλυτη Ελληνίδα σταρ με πληθώρα διαφορετικών λουκς. Το νέο αυτό κομμάτι έρχεται μετά το σερί των επιτυχιών «Λεκές» και «Προτιμώ ‘24».

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια χρονιά ξεχωριστή για τηνη τραγουδίστρια, κατά την οποία μάς έχει χαρίσει πλήθος επιτυχιών.

Άννα Βίσση 2024: Ακόμα ένα νέο τραγούδι! Τίτλος, «Χρυσόψαρα»

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, η διάσημη τραγουδίστρια θα δώσει ένα εκρηκτικό, έξτρα show, με την υποστήριξη της μπάντας της. Το «Hotel Ερμού» θα μεταμορφωθεί και πάλι σε ένα μοναδικό μέρος, όπου οι θεατές θα απολαύσουν τη μουσική και τις μοναδικές επιτυχίες της Βίσση.

Λίγο μετά από αυτή την έξτρα εμφάνιση, η Βίσση ετοιμάζεται να κλείσει την άκρως επιτυχημένη σεζόν εμφανίσεών της, με ένα μοναδικό και απόλυτα ανεβαστικό closing party, την επόμενη Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024. Εν αναμονή του νέου τραγουδιού που έρχεται να μας ξεσηκώσει αυτό το καλοκαίρι.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024