211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναστάσιος Ράμμος: Σε Μια Ζωντανή Εμφάνιση Στην Αθήνα Σύντομα

Αναστάσιος Ράμμος 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια ξεχωριστή εμφάνιση για τoν Αναστάσιο Ράμμο.

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» θα ξεχωρίσει και πάλι από τα μοναδικά ονόματα της ελληνικής μουσικής στις 2 Οκτωβρίου 2023, καθώς η πασίγνωστη δισκογραφική εταιρεία Panik Records παρουσιάζει το Panik Concert 2023. Αυτή η βραδιά υπόσχεται να είναι μια από τις πιο αξέχαστες μουσικές στιγμές του ημερολογίου, και μεταξύ των καλλιτεχνών που θα βρεθούν στη σκηνή είναι και ο αγαπημένος Αναστάσιος Ράμμος.

Αναστάσιος Ράμμος: Σε Μια Ζωντανή Εμφάνιση Στην Αθήνα Σύντομα

Με μια πληθώρα καλλιτεχνών που αγαπήθηκαν από το κοινό, το Panik Concert 2023 υπόσχεται να αποτελέσει μια συναρπαστική μουσική εμπειρία.

Η είδηση για το γεγονός έχει ήδη κατακλύσει τα social media, αυξάνοντας κατακόρυφα την ανυπομονησία των θαυμαστών.

Με κάθε ανακοίνωση προστίθενται νέα ονόματα στο line-up, μετατρέποντας το Panik Concert 2023 σε μια ονειρική σύνθεση μουσικής βραδιάς.

Οι φωνές των καλλιτεχνών θα γεμίσουν τη βραδιά με αγαπημένες επιτυχίες και αναμφίβολα θα αγγίζουν τις καρδιές των θεατών.

Ανάμεσά τους, η λαμπερή Ήβη Αδάμου, ο ταλαντούχος Νίκος Απέργης και ο εντυπωσιακός Δήμος Αναστασιάδης θα προσφέρουν μοναδικές ερμηνείες και θα ξεσηκώσουν το κοινό με την ενέργειά τους.

Ανυπομονούμε να αφεθούμε στον ρυθμό και τη μαγεία αυτής της μουσικής εκδήλωσης, να ζήσουμε στιγμές κοντά στους αγαπημένους μας καλλιτέχνες και να δημιουργήσουμε ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Η ανάρτηση της δισκογραφικής εταιρείας:

 

Παράλληλα, τον Αναστάσιο Ράμμο θα απολαύσουμε φέτος τον χειμώνα σε εμφανίσεις στο Mezzo Athens μαζί με τον Ηλία Βρεττό, μια συνεργασία που θα δούμε για πρώτη φορά και αναμφίβολα ανυπομονούμε – δες όλα τα καινούρια σχήματα και τις μέρες λειτουργίας τους!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024