211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναστάσιος Ράμμος: Κυκλοφορεί το πρώτο του ολοκληρωμένο album

Αναστάσιος Ράμμος 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κυκλοφορεί από τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022. 

Ο Αναστάσιος Ράμμος παρουσιάζει το πρώτο του ολοκληρωμένο album, με τίτλο «20 Γραμμάρια Και Ένα», το οποίο κυκλοφορεί από τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022.

Το άλμπουμ αυτό περιλαμβάνει 10 τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα hit singles που έχει ήδη έχουμε γνωρίσει, όπως τα «Τα Καλά Παιδιά», «Σε Δυό Μόνο Μάτια», «Τ΄Αστέρια Μου», «Ό,τι Κι Αν Κάνω», «Αλητεία» και η διασκευή του «Θέλω Τα Μάτια Της Να Τα Ξεχάσω» αλλά και ακυκλοφόρητο υλικό που έγραψαν οι Arcade, μέλος των οποίων είναι και ο ίδιος.

O καλλιτέχνης είχε κάνει το ντεμπούτο του στη μουσική βιομηχανία ήδη από το 2015, με το πρώτο single που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Γιώργο Μαυρίδη, και είχε τον τίτλο «Ταξιδιώτης». Έκτοτε, μας έχει χαρίσει πολλά hits μέσα από τα singles που κυκλοφορεί κατά καιρούς – με πιο πρόσφατο το τραγούδι «Αλητεία».

Παράλληλα, τον τραγουδιστή φέτος απολαμβάνουμε σε εμφανίσεις στην πίστα του Ποσειδώνιο μαζί με τον Πάνο Κιάμο και μία ομάδα αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως είναι η Έλενα Τσαγκρινού και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Αναστάσιος Ράμμος: Κυκλοφορεί το πρώτο του ολοκληρωμένο album

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anastasios Rammos (@a_rammos)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024