211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναστασία: Το πιο viral κορίτσι επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι

Αναστασία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος είναι ο τίτλος του και πότε θα κυκλοφορήσει;

«Είμαι τόσο χαρούμενη που κάνω κυκλοφορία μετά από 9 μήνες και την έχετε ήδη αγαπήσει. Ζούμε μαζί τις στιγμές και το όνειρο. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα», έγραψε σε ανάρτησή της η Αναστασία, το πιο viral κορίτσι της ελληνικής μουσικής αυτή τη στιγμή, αναφερόμενη στη νέα της κυκλοφορία.

Το νέο της single «Σιγά Το Πράμα», που είναι ένα up-tempo λαϊκό τραγούδι με ethnic στοιχεία, είναι σε στίχους και μουσική του Γιώργου Καλογεράκου.

Το single αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, ταυτόχρονα με το music video του τραγουδιού που γυρίστηκε αυτές τις μέρες εξ’ ολοκλήρου στο Μαρόκο.

Από τη Δευτέρα 25 Μαρτίου θα ακούγεται σε επιλεγμένα ραδιόφωνα.

Αναστασία: Το πιο viral κορίτσι επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι

Παράλληλα εκείνη και η Νατάσα Θεοδωρίδου ετοιμάζονται να ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και να μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό καλοκαιρινό τουρ, το Αgapi Tour, το καλοκαίρι 2024.

Η νέα αυτή συνεργασία, που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω το καλοκαίρι αυτό, ανακοινώθηκε και πλέον περιμένουμε να ανακοινωθούν και οι αναλυτικές ημερομηνία σύντομα.

Από την άλλη, συνεχίζει τις χειμερινές της εμφανίσεις στο «Έναστρον» μαζί με τον κορυφαίο Σάκη Ρουβά και τις Μelisses. Από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο το μοναδικό σχήμα ξεσηκώνει για τα καλά τη διασκέδαση στην Αθήνα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024