211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναστασία: Αυτό το τραγούδι της είχε τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις το 2022

Αναστασία 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το κομμάτι βρέθηκε στην κορυφή της λίστας.

Το πιο hot πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας, η Αναστασία πήρε τα πρωτεία το 2022 και σε κάτι ακόμα: το τραγούδι της «Αμαρτίες» ήταν το κομμάτι που ακούστηκε περισσότερο στα ραδιόφωνα τη χρονιά που μόλις έφυγε.  Το κομμάτι κυκλοφόρησε ακριβώς έναν χρόνοα πριν, τον Ιανουάριο του 2023.

«Οι «Αμαρτίες» είναι το 🏆 No1 τραγούδι στα ραδιόφωνα για το 2022, σύμφωνα με το Official IFPI Top200 by MediaInspector ✨

Το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας η @imanastasia_official καταφέρνει με την σαρωτική επιτυχία της «Αμαρτίες» να κερδίσει την 1η θέση στο ετήσιο Airplay Chart by MediaInspector των ελληνικών ραδιοφώνων. 📻

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο επίτευγμα ακόμα πιο σημαντικό είναι πως, το τραγούδι των ραδιοφώνων για το 2022, οι «Αμαρτίες» άγγιξαν κορυφή από πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη αφού αποτελούν το ντεμπούτο τραγούδι της Αναστασίας στην δισκογραφία! 🌟 Το single σε στίχους και μουσική των @g.kal & @daplawr μέσα σε λίγους μήνες κατέκτησε το πανελλήνιο, διεκδικώντας την μια διάκριση μετά απ’ την άλλη!».

Μέσα σε αυτή την χρονιά, η νεαρή τραγουδίστρια αναναμένεται να κυκλοφορήσει και την πρώτη τη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά. Παράλληλα, τη βλέπουμε στην πίστα του Βοτανικού τον φετινό χειμώνα, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη  και την Έλενα Παπαρίζου. Μια συνεργασία που θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της φέτος στη νυχτερινή διασκέδαση.

Αναστασία: Αυτό το τραγούδι της είχε τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις το 2022

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024