211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναστασία: Πότε κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ;

Αναστασία νεα επιτυχια 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφορεί τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο.

Η Αναστασία με τη φωνή της έσπασε τα κοινά μοτίβα και εξέπληξε το κοινό με κάθε νότα της. Εδώ και τρία ακατάπαυστα χρόνια, το όνομά της αναπτύσσεται σαν φωτιά στο διαδίκτυο, γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας.

Τώρα, η Αναστασία ετοιμάζεται να εκτοξεύσει την καριέρα της σε νέα ύψη. Μετά από μια σειρά από μεμονωμένα τραγούδια που έσπασαν τα ρεκόρ των downloads και των views, ετοιμάζεται να μας χαρίσει έναν ολοκληρωμένο καλλιτεχνικό κόσμο. Η δισκογραφική εταιρεία Golden Records ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο δισκογραφικό ντεμπούτο της Αναστασίας, με τίτλο “Ευχή”, θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου.

Ο δίσκος θα αποτελείται από δέκα μαγευτικά τραγούδια, κάθε ένα από τα οποία φαίνεται να φέρνει μια νέα διάσταση στη μουσική της εποχής μας. Από το “Σημάδι” μέχρι το αινιγματικό “Μυστικό”, από το εκρηκτικό “Φλόγα” μέχρι το συναρπαστικό “Ακρόπολη”, η Αναστασία υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αυθεντική έκφραση και διασκέδαση!

Παράλληλα, φέτος την είδαμε στην πίστα του Βοτανικού, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη  και την Έλενα Παπαρίζου. Μια συνεργασία που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της φέτος στη νυχτερινή διασκέδαση και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό. Πλέον, η τραγουδίστρια πραγματοποιεί το Wish Tour 2023, με το οποίο θα βρεθεί ανά την Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε για την κυκλοφορία του άλμπουμ της.

Αναστασία: Πότε κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024