211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναστασία: Πότε κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι «Λίγο Λίγο»;

Αναστασία νεο τραγουδι Λιγο Λιγο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έρχεται σύντομα η δεύτερη κυκλοφορία της. 

Η Αναστασία μπορεί να έκανε μόλις φέτος το ντεμπούτο της στο τραγούδι, όμως, οι «Αμαρτίες», το πρώτο της τραγούδι, έχουν γίνει ένα από τα απόλυτα viral της σεζόν και έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το κοινό. Τώρα, λίγο καιρό αργότερα, η νεαρή και ανερχόμενη τραγουδίστρια είναι έτοιμη να μας συστήσει ακόμα ένα τραγούδι, με τίτλο «Λίγο Λίγο».

Το νέο single αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 3 Ιουνίου από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company. «Η @imanastasia_official επιστρέφει μετά το σαρωτικό ντεμπούτο single της «Αμαρτίες» με το νέο της τραγούδι με τίτλο «Λίγο Λίγο» που κυκλοφορεί ψηφιακά την άλλη Παρασκευή.

Η συνταγή 🥣 της επιτυχίας παραμένει η ίδια! Με την Αναστασία στα φωνητικά και στίχους/μουσική από τους @daplawr & @g.kal … ετοιμαστείτε για το επόμενο major hit», έγραψε η δισκογραφική εταιρεία της στο Instagram.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια πριν λίγες μέρες ξεκίνησε την περιοδεία της στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη, μία πολύ σημαντική συνεργασία για έναν νέο καλλιτέχνη. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, εκείνη θα συμμετέχει στο σχήμα του Κέντρου Αθηνών, τον ερχόμενο χειμώνα, με ηγέτη του σχήματος τον διάσημο τραγουδιστή.

Αναστασία: Πότε κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι «Λίγο Λίγο»;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024