211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναστασία: Έχει το Καλύτερο Αlbum για το 2024 σύμφωνα με τα Mad Video Music Awards

Aναστασία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το βίντεο με την απονομή του βραβείου της.

Με αισθητική που συνδυάζει την ευαίσθητη ερμηνεία και την ανεβαστική διάθεση, η 21χρονη Αναστασία κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού και των κριτικών στα φετινά Mad Video Music Awards. Με το άλμπουμ της Ευχή, που κυκλοφόρησε το προηγούμενο έτος, αναδεικνύεται ως μια από τις καλύτερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Στην απονομή των βραβείων, η Αναστασία ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια. Η ευχαριστήρια ομιλία της ήταν γεμάτη συναίσθημα. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσους τη στήριξαν, και τόνισε τη σημασία της πίστης στον Θεό και της αποφυγής αρνητικών καταστάσεων. “Μόνο κοντά στον Θεό μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα”, δήλωσε, “αλλά και όσο μένουμε μακριά από κακά πράγματα και τις κακές καταστάσεις”.

Το Ευχή αποτελείται από τραγούδια που συνδυάζουν πολλά μουσικά είδη, από σύγχρονη ποπ έως και παραδοσιακά στοιχεία, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό ηχητικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή τραγουδιών που αποτελούν μεγάλες επιτυχίες και ακούγονται δυναμικά παντού.

Η επιτυχία του Ευχή αλλά και το βραβείο αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει την ανοδική πορεία της Αναστασίας στη μουσική βιομηχανία. Ξεκινώντας την καριέρα της με τα πρώτα της τραγούδια που κέρδισαν δημοτικότητα στα social media, η Αναστασία κατόρθωσε να εξελιχθεί σε μια καλλιτέχνιδα με ισχυρή καλλιτεχνική ταυτότητα και αυθεντικότητα.

Αναστασία: Έχει το Καλύτερο Αlbum για το 2024 σύμφωνα με τα Mad Video Music Awards

Την νεαρή τραγουδίστρια, αυτό το καλοκαίρι, βλέπουμε σε μια σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024