211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναστασία και Enisa μαζί στο νέο ντουέτο «Allo»

Αναστασία και Enisa
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δύο φωνές ενώνουν τις δυνάμεις τους για το απόλυτο καλοκαιρινό χιτ.

Η μουσική σκηνή υποδέχεται το νέο, πολυαναμενόμενο ντουέτο «Allo» από την Αναστασία και την Enisa. Οι δύο τραγουδίστριες ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας ένα ξεσηκωτικό κομμάτι που αναμένεται να γίνει η μεγάλη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες στα φημισμένα Quad Recording Studios στη Νέα Υόρκη. Το συγκεκριμένο στούντιο έχει φιλοξενήσει τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Michael Jackson, Mariah Carey και Beyonce, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη αίγλη στο νέο τους τραγούδι. Το «Allo», ένα μείγμα ελληνικών και αγγλικών στίχων, δημιουργήθηκε με τη σύνθεση των Γιώργου Καλογεράκου και Enisa στη μουσική και τους στίχους, ενώ η παραγωγή έγινε από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Το τραγούδι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή των MAD Video Music Awards 2024, όπου οι δύο καλλιτέχνιδες μάγεψαν το κοινό με μια εντυπωσιακή εμφάνιση γεμάτη ενέργεια. Αυτή η βραδιά ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την Αναστασία, καθώς τιμήθηκε με δύο βραβεία: Καλύτερου Album για το «Ευχή» και Καλύτερου Ελληνικού Χορευτικού Βίντεο Κλιπ για το «Σημάδι».

Το μουσικό βίντεο του «Allo», σκηνοθετημένο από τον Bodega, γυρίστηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη. Το βίντεο αποπνέει ένα έντονο καλοκαιρινό κλίμα, γεμάτο με ethnic στοιχεία και δόσεις χιούμορ. Η Αναστασία και η Enisa εμφανίζονται με ξεσηκωτική διάθεση, καταφέρνοντας να αποτυπώσουν την ενεργητικότητα και τη χαρά που χαρακτηρίζουν το τραγούδι!

Δείτε το επίσημο βίντεο του «Allo» και ετοιμαστείτε για μια νέα μουσική επιτυχία που υπόσχεται να κυριαρχήσει στα καλοκαιρινά charts.

Αναστασία και Enisa μαζί στο νέο ντουέτο «Allo»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024