211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναστασία: Ακόμα μία μεγάλη κατάκτηση για τη νεαρή τραγουδίστρια

Αναστασία εμφανίσεις 2023 πίστα μπουζούκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η αφίσα στους δρόμους της Times Square.

Είναι μόλις 19 ετών και όμως έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το μοναδικό της ταλέντο και την ιδιαίτερη φωνή της.

Η αγαπημένη Αναστασία μετρά τη μία επιτυχία μετά την άλλη τον τελευταίο χρόνο και τώρα έρχεται ακόμα μία. Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της δεύτερης επιτυχίας της, Λίγο Λίγο, η νεαρή τραγιυδίστρια έγινε αφίσα στην Times Square, ως πρέσβειρα του Spotify EQUAL τους τελευταίους μήνες για την Ελλάδα.

«Νιώθω περήφανη που είμαι πρέσβειρα του Spotify EQUAL τους τελευταίους μήνες για την Ελλάδα! Το να βλέπω όμως και την φωτογραφία μου σε billboard στην Times Square με αφορμή αυτό μοιάζει σαν όνειρο! Τι άλλο θα ακολουθήσει;! Νιώθω πως παίζω σε κάποια ταινία😍

Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά και την τιμή που αισθάνομαι που στα πρώτα μου μουσικά βήματα η προσπάθεια και οι στόχοι μου ανταμείβονται σε τέτοιο μεγάλο βαθμό!🫶🏼

Σε κάθε γυναίκα ή κορίτσι που ασχολείται με την μουσική και βλέπει αυτό το post έχω να πω ένα πράγμα μόνο… μη σταματάς να ονειρεύεσαι ΠΟΤΕ! Πάμε μαζί να εμψυχώσουμε τις φωνές μας στην μουσική βιομηχανία παγκοσμίως! 💪🏼 #spotifyequal», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Παράλληλα, τη νεαρή τραγουδίστρια βλέπουμε σε καλοκαιρινή περιοδεία με τον Γιώργο Μαζωνάκη με τον οποίο θα την απολαύσουμε και τον ερχόμενο χειμώνα στο Κέντρο Αθηνών.

Αναστασία: Ακόμα μία μεγάλη κατάκτηση για τη νεαρή τραγουδίστρια

Αναστασία - Spotify EQUAL - Times Square

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024