211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άναψε Μου Ένα Τσιγάρο: Το μοναδικό ντουέτο Χατζηγιάννη – Αδαμαντίδη έρχεται

Άναψε Μου Ένα Τσιγάρο αδαμαντιδης χατζηγιαννης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί η νέα επιτυχία.

Μια μοναδική και πολύ ξεχωριστή συνεργασία θα δούμε σε λίγες μέρες να κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Heaven Music: Μιχάλης Χατζηγιάννης και Θέμης Αδαμαντίδης, δύο καλλιτέχνες από διαφορετικές γενιές και ρεπερτόρια, ενώνουν τις δυνάμεις και ετοιμάζονται να μας συστήσουν το κομμάτι ‘Άναψε Μου Ένα Τσιγάρο’.

Πότε θα κυκλοφορήσει το τραγούδι; Όπως έγινε γνωστό μέσα από το Ινσταγκραμ της εταιρείας, το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στο Spotify την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 ενώ πολύ σύντομα θα μπορούμε να το ακούσουμε και ευρέως.

Παράλληλα, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Στανίση και ο Γιάννης Καψάλης πραγματοποιούν μια άκρως επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων από τη γνωστή και πολύ αγαπημένη πίστα του «Vegas Live Stage» στην Αθήνα για τη χειμερινή σεζόν 2023 – 24. Το σχήμα, που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις τη φετινή σεζόν, θα είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στον χάρτη ‘Μπουζούκια 2024’. Στο κλαρίνο ο Μάκης Τσίκος δίνει τη δική του, μοναδική και χαρακτηριστική νότα στο πρόγραμμα. Το μουσικό σχήμα, που έκανε την είσοδό του με τον πιο ανεβαστικό τρόπο, θα είναι κοντά στο κοινό της Αθήνας  κάθε Παρασκευή και Σάββατο – εδώ θα βρεις ποια σχήματα στα μπουζούκια Αθήνας είναι ανοιχτά αυτές τις μέρες, και θα κοσμεί το «Vegas Live Stage» με τις εμφανίσεις του.

Άναψε Μου Ένα Τσιγάρο: Το μοναδικό ντουέτο Χατζηγιάννη – Αδαμαντίδη έρχεται

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024