211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναπάντεχα: Η νέα επιτυχία από την Μαριάννα Καρρά

Αναπάντεχα: Η νέα επιτυχία από την Μαριάννα Καρρά
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια επιστρέφει δυναμικά με ένα urban pop hit που θα σε ξεσηκώσει!

Η Μαριάννα Καρρά ξαναχτυπά με κάτι που κανείς δεν περίμενε – το νέο της τραγούδι «Αναπάντεχα» μόλις κυκλοφόρησε και έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση! Αν το όνομά της σου λέει κάτι, μάλλον τη θυμάσαι από το «House Of Fame», όπου εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή. Από τότε, η νεαρή τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης, ενώ τα singles της κάνουν χαμό. Τώρα, επιστρέφει με ένα τραγούδι που υπόσχεται να μπει για τα καλά στις playlist σου.

Το «Αναπάντεχα» είναι ένα urban pop κομμάτι που ανεβάζει τη διάθεση από την πρώτη νότα. Με τους στίχους και τη μουσική να ανήκουν στους oDDmUSIC, καταφέρνει να συνδυάσει τον μοντέρνο ήχο με έναν στίχο που κολλάει στο μυαλό σου. Το καλύτερο; Μαζί με το τραγούδι, κυκλοφόρησε και ένα υπερσύγχρονο music video που πραγματικά κλέβει την παράσταση.

Στο video, τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Danny Ntarlas, ενώ το art direction το επιμελήθηκε ο ταλαντούχος Tasos Xiarcho. Οι χορογραφίες είναι δυνατές και γεμάτες ενέργεια, με την Μαριάννα και τους χορευτές να ενσαρκώνουν τη γυναικεία δύναμη και φύση μέσα από κάθε τους κίνηση. Οι εικόνες έχουν μοντέρνα αισθητική, που σίγουρα σε καθηλώνει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Αν δεν το έχεις δει ακόμη, κάν’ το τώρα!

Αναπάντεχα: Η νέα επιτυχία από την Μαριάννα Καρρά

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024