211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αμαρυλλίς | 1 εκατομμύριο views σε ένα μήνα για το νέο της τραγούδι

η Αμαρυλλίς φωτογραφιζεται για το νεο της τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το Όλα Επιτρέπονται έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό 

Μόλις στις αρχές Ιουλίου, η Αμαρυλλίς μάς σύστησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Όλα επιτρέπονται». Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, ύστερα από την επιτυχία «Θα ζω» που κυκλοφόρησε τον χειμώνα, κυκλοφόρησε ακόμα ένα τραγούδι που μας κρατάει την καλύτερη συντροφιά το καλοκαίρι αυτό.

Δες επίσης:Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου | Μαζί στην Τήνο

Ένα δυναμικό και ρυθμικό τραγούδι σε μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια. Το κομμάτι, ήδη μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας έχει αγαπηθεί και αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό της και αυτό φαίνεται από τις προβολές που έχει κάνει στο Youtube, αφού στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views.

Δες επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στο Βεάκειο

Όπως η μέχρι τώρα πορεία του έχει αποδείξει, πρόκειται για ένα κομμάτι που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει για πολύ ακόμα στη διασκέδαση αλλά και τα ραδιόφωνα και να αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας. Παράλληλα, αναμένουμε να δούμε από ποια πίστα θα την απολαύσουμε την επόμενη σεζόν. Τον περασμένο χειμώνα την απολαύσαμε στη Θεσσαλονίκη και το Barbarella μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο.

Αμαρυλλίς | 1 εκατομμύριο views σε ένα μήνα για το νέο της τραγούδι

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024