211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αμαρυλλίς | Πού θα την δούμε για 2 εμφανίσεις;

Αμαρυλλίς εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έρχεται και πάλι κοντά στο κοινό της για δύο βραδιές

Η Αμαρυλλίς επιστρέφει στις χειμερινές εμφανίσεις, ύστερα από ένα καλοκαίρι γεμάτο sold out εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, και ξεκινά τη χειμερινή σεζόν της από τη Θεσσαλονίκη και το Markiz Bar.

Δες επίσης: Αυτό είναι το θέμα: Δες το νέο videoclip της Ραλλίας Χρηστίδου

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα πραγματοποιήσει δύο μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις στο αγαπημένο στέκι της συμπρωτεύουσας, την Τρίτη 6 και 13 Νοεμβρίου. Για δύο εβδομάδες, η εκρηκτική παρουσία της ελληνικής μουσικής θα είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.

Δες επίσης το νέο ντουέτο των Κότσιρα – Αρβανιτάκη 

Ανάμεσα στα κομμάτια που θα ερμηνεύσει θα είναι φυσικά και οι τελευταίες κυκλοφορίες της όπως τα κομμάτια Ενδεχόμενο, Όλα επιτρέπονται, Θα ζω, αλλά και παλαιότερες μεγάλες επιτυχίες της που έχουμε αγαπήσει εδώ και χρόνια. Την τελευταία φορά που είδαμε σε εμφανίσεις την τραγουδίστρια κάπου, ήταν και πάλι στη Θεσσαλονίκη και την πίστα του Barbarella, τον περσινό χειμώνα, μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, ενώ πιο πριν, την είχαμε δει στο Frangelico μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο σε μια σειρά εμφανίσεων που αγαπήθηκαν πολύ. Πού θα την δούμε φέτος στην Αθήνα; Σύντομα θα μάθουμε!

Αμαρυλλίς | Πού θα την δούμε για 2 εμφανίσεις;

https://www.instagram.com/p/Bpo8pnsB0-t/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024