211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Σε ένα μοναδικό solo πρόγραμμα στην Τεχνόπολη Αθηνών

Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανισεις συναυλιες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

To “Electric Solo” θα είναι μία από τις πιο ξεχωριστές συναυλίες.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, η Τεχνόπολη Αθηνών φιλοξενεί ένα μοναδικό μουσικό γεγονός που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του Αλκίνοου Ιωαννίδη. Με μια εξαιρετική παράσταση, τον Αλκίνοο θα τον δούμε σε μια εντελώς νέα προσέγγιση. Αποχαιρετάμε προσωρινά την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του για να υποκύψουμε στη μαγεία των ηλεκτρικών νότων.

Με την ηλεκτρική κιθάρα στα χέρια του, ο Αλκίνοος δίνει νέα χροιά στα αγαπημένα μας τραγούδια. Η φωνή του, πάντα μοναδική και υπέροχη, συνδυάζεται με την ενέργεια των ηλεκτρικών νότων, δημιουργώντας έναν απρόβλεπτο και εκπληκτικό συνδυασμό που αγγίζει κάθε ψυχή.

Αυτή η μοναδική εκδοχή των τραγουδιών του Αλκίνοου αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό του. Κάθε θαυμαστής του, αναγνωρίζοντας την εξέλιξη αυτής της μουσικής πορείας, θα πρέπει να παρευρεθεί. Είναι μια ευκαιρία να ακούσουμε τα τραγούδια που αγαπήσαμε με έναν εντελώς φρέσκο τρόπο.

Και δεν είναι μόνο η μουσική που θα μας συναρπάσει. Η Τεχνόπολη Αθηνών, με την μοναδική της ατμόσφαιρα, προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στην εμπειρία. Ένας χώρος που ενισχύει για τα καλά τη μαγεία της τέχνης, συνδυάζεται ιδανικά με τη μουσική του Αλκίνοου.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Σε ένα μοναδικό solo πρόγραμμα στην Τεχνόπολη Αθηνών Αλκίνοος Ιωαννίδης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024