211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς: Συνέχεια εμφανίσεων για Κότσιρα – Αρβανιτάκη

Ακτη Πειραιως Κοτσιρας Αρβανιτακη εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επιστρέφουν για τέσσερις ακόμα παραστάσεις 

Η Ακτή Πειραιώς τον χειμώνα αυτό μάς χάρισε μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που αγαπήθηκε πάρα πολύ. Γιάννης Κότσιρας και Ελευθερία Αρβανιτάκη ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά και το αποτέλεσμα ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακό.

Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Έτσι, ύστερα από αυτή τη μεγάλη ανταπόκριση, θα υπάρξει και συνέχεια.  Ο κύκλος των επιτυχημένων παραστάσεων «Δυνατά κάθε φορά» συνεχίζεται για ακόμα λίγο.  Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες επιστρέφουν  για 4 ακόμη Σάββατα από τις 2 Φεβρουαρίου στη σκηνή του αγαπημένου κέντρου και δίνουν μια ευκαιρία στο κοινό τους να τους απολαύσει για λίγο ακόμα μαζί.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου, οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές κάνουν τη δεύτερη πρεμιέρα τους και φυσικά οι θαυμαστές τους θα είναι εκεί να τους αποθεώσουν. Το φινάλε, εφόσον θα μας παρουσιάσουν τέσσερις παραστάσεις, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου. Τέσσερα Σάββατα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το πιο ιδιαίτερο πρόγραμμα των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών, τις καλύτερες και πιο μεγάλες επιτυχίες τους που εδώ και χρόνια μας έχουν χαρίσει αλλά ακόμα αγαπιούνται και έχουν γίνει διαχρονικές. Δες παρακάτω την ανάρτηση για τις εμφανίσεις που ξεκινούν ξανά.

Ακτή Πειραιώς: Συνέχεια εμφανίσεων για Κότσιρα – Αρβανιτάκη

Ακτή Πειραιώς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024