211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς: Πρεμιέρα για τη «Συνοικία Ασμάτων»

Ακτή Πειραιώς εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ξεκίνησαν με μια δυναμική πρεμιέρα 

Η Ακτή Πειραιώς έκανε ακόμα μια πρεμιέρα την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου. Ο Ιεροκλης μιχαηλίδης και η παρέα του, μας παρουσίασαν για δεύτερη χρονιά (πέρσι είδαμε την παράσταση για πρώτη φορά στο Petrogazi) την «Συνοικία Ασμάτων».

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Ο Γιάννης Μπέζος και ο Ταξιάρχης Χάνος είναι οι δύο βασικοί τραγουδιστές της παράστασης, ενώ μαζί τους είναι οι τέσσερις νέοι τραγουδιστές Δήμητρα Σταθοπούλου, Άγγελος Ανδριανός, Μαίρη Δούτση και Ανδρέας Λάφης.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Κάθε Κυριακή, η μουσική αυτή παράσταση θα είναι κοντά μας και θα μας εντυπωσιάζει. Παράλληλα, στην ίδια σκηνή, τις Παρασκευές και τα Σάββατα βλέπουμε την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιάννη Κότσιρα, ένα δίδυμο διασκέδασης που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και θα κάνει φινάλε στις αρχές Ιανουαρίου ύστερα από μια μικρή παράταση που πήρε.

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την μοναδική πρεμιέρα της Συνοικίας Ασμάτων που κέρδισε τις εντυπώσεις και το μόνο βέβαιο είναι πως η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δυναμική και εντυπωσιακή. Κάθε εβδομάδα για ακόμα μια σεζόν, ένας από τους πιο hot προορισμούς διασκέδασης είναι η Ακτή Πειραιώς και όχι άδικα.

Ακτή Πειραιώς: Πρεμιέρα για τη «Συνοικία Ασμάτων»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024