211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς: Γιάννης Κότσιρας και Ελευθερία Αρβανιτάκη μαζί!

Ακτή Πειραιώς εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνουν πρεμιέρα; 

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συναντά ξανά τον Γιάννη Κότσιρα και μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς, με μία σειρά εμφανίσεων που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Δες επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Οι 2 μεγάλοι καλλιτέχνες θα τραγουδούν κάθε Σάββατο στην Ακτή Πειραιώς και η πρεμιέρα τους είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 3 Νοεμβρίου. Σε μισό περίπου μήνα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουμε και πάλι τις δύο αυτές μοναδικές φωνές να ενώνονται και να μας χαρίζουν ένα αξεπέραστο πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες και μοναδικές ερμηνείες.

Δες επίσης: Νίκος Οικονομόπουλος | Ποιοι καλλιτέχνες θα τον πλαισιώνουν στο Κέντρο Αθηνών;

Το πρόγραμμα θα ολοκληρώνουν η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Παναγιώτης Λαμπουρας, που θα δώσουνν τη δική τους νότα. Η αφίσα του σχήματος έχει ήδη κυκλοφορήσει και μας αποκαλύπτει την ημερομηνία της μοναδικής πρεμιέρας που έρχεται σύντομα στην Αθήνα για να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Δύο μεγάλες φωνές και δύο μεγάλα ρεπερτόρια ενώνονται ξανά και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό. Αρβανιτάκη Κότσιρας θα είναι μια από τις συνεργασίες της χρονιάς που θα πρωταγωνιστήσουν στη διασκέδαση της πόλης. Δες παρακάτω την αφίσα του σχήματος και τη συνεργασία που έρχεται σύντομα.

Ακτή Πειραιώς: Γιάννης Κότσιρας και Ελευθερία Αρβανιτάκη μαζί!

Ακτή Πειραιώς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024