211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς: Πότε κάνουν φινάλε Αρβανιτάκη – Κότσιρας;

ακτή πειραιώς Αρβανιτακη Κοτσιρας εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους;

Κάθε Σάββατο βράδυ στην Ακτή Πειραιώς έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε μια μοναδική μουσική συνάντηση ανάμεσα στην Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιάννη Κότσιρα. Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Ωστόσο, στις αρχές Ιανουαρίου ετοιμάζονται να ρίξουν αυλαία. Συγκεκριμένα, η τελευταία τους εμφάνιση θα γίνει το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου, όπου φυσικά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πραγματοποιήσουν ένα εντυπωσιακό φινάλε. Η μουσική παράσταση που έχει τον τίτλο «Δυνατά κάθε φορά» θα ρίξει αυλαία και θα μας αφήσει τις καλύτερης αναμνήσεις της φετινής σεζόν στη διασκέδαση της Αθήνας, αφού πρόκειται για μια συνάντηση δύο πολύ αγαπημένων καλλιτεχνών. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγάλο αυτό φινάλε που έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Πριν από αυτό βέβαια, το σχήμα θα μας έχει χαρίσει μια

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Παράλληλα, στο κέντρο την πρεμιέρα τους έκαναν την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, μια ομάδα αγαπημένων καλλιτεχνών που παρουσιάζουν την μουσική παράσταση Συνοικία Ασμάτων. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η παρέα του θα μας χαρίσουν τις πιο μαγευτικές Κυριακές γεμάτες με μουσικές από παλιές αγαπημένες εποχές.

Ακτή Πειραιώς: Πότε κάνουν φινάλε Αρβανιτάκη – Κότσιρας;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024