211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς: Ποια τραγουδίστρια διασκέδασε στην πρεμιέρα;

Ακτή Πειραιώς 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δηλαδή με το πρόγραμμα των Θεοδωρίδου – Κακοσαίου.

Μετά την μοναδική τους εμφάνιση στην Ακτή Πειραιώς, πέρυσι, η συνεργασία ανάμεσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Κακοσαίο επαναλαμβάνεται για μια ακόμα σεζόν στο αγαπημένο νυχτερινό κέντρο. Έτσι, τον χειμώνα του 2024, οι δύο αυτοί καλλιτέχνες αναμένεται να εκπλήξουν για μια ακόμα φορά το κοινό με την ιδιαίτερη ερμηνεία τους, καθιστώντας τους τους μεγάλους πρωταγωνιστές της διασκέδασης.

Η πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών σε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα μαγαζιά της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου με απόλυτη επιτυχία, ενώ έκτοτε το σχήμα θα είναι κοντά στο κοινό της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο – δες αναλυτικά τα Μπουζουκια Αθηνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το σχήμα ολοκληρώνουν οι Αlcatrash που δίνουν τη δική τους μοναδική νότα ανοίγοντας τις βραδιές και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για τη συνέχεια της βραδιάς.

Τη βραδιά της πρεμιέρας, πλήθος κόσμου κατέκλυσε το νυχτερινό κέντρο, ενώ ανάμεσα στις επώνυμες παρουσίες που απόλαυσαν το πρόγραμμα ήταν και η Αναστασία, η οποία μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την οικοδέσποινα. Δες στην παρακάτω ανάρτηση αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Την Αναστασία πέρσι είχαμε δει στην πίστα του Βοτανικού μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Έλενα Παπαρίζου, ενώ πλέον αναμένουμε τα φετινά της βήματα!

Ακτή Πειραιώς: Ποια τραγουδίστρια διασκέδασε στην πρεμιέρα;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024