211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς: Ο τραγουδιστής που διασκέδασε με Νατάσα Θεοδωρίδου

Ακτή Πειραιώς κρατηση 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα εβδομάδα άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων στην Ακτή Πειραιώς.

Στο πλαίσιο μιας νέας συνεργασίας, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος επιστρέφουν στην πανέμορφη Ακτή Πειραιώς, αυτή τη φορά για μια δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο αγαπημένο νυχτερινό κέντρο. Με τη λάμψη τους στη σκηνή και την απίστευτη ενέργειά τους, αναμένεται να εντυπωσιάσουν και πάλι το κοινό τους το χειμώνα του 2024, επιδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το μοναδικό τους ταλέντο και να κυριαρχήσουν στον κόσμο της διασκέδασης.

Η πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών σε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα μαγαζιά της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου με απόλυτη επιτυχία, ενώ έκτοτε το σχήμα είναι κοντά στο κοινό της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο – δες αναλυτικά τα Μπουζουκια Αθηνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το σχήμα ολοκληρώνουν οι Αlcatrash που δίνουν τη δική τους μοναδική νότα ανοίγοντας τις βραδιές και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για τη συνέχεια της βραδιάς.

Την περασμένη εβδομάδα, δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν το σχήμα. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας βρέθηκαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο για να απολαύσουν το διάσημο σχήμα. Βέβαια, οι δυο τους επέλεξαν να μην καθίσουν δίπλα δίπλα, βάζοντας την τραγουδίστρια Αναστασία ανάμεσά τους, η οποία επίσης παρακολούθησε το πρόγραμμα.

Ο τραγουδιστής που διασκέδασε με Νατάσα Θεοδωρίδου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024