211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς: Θεοδωρίδου και Κακοσαίος απογειώνουν τη διασκέδαση

Ακτή Πειραιώς 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζουν την επιτυχία.

Σε μια εκρηκτική συνάντηση ταλέντων, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος για να αναβαθμίσουν τον χαρακτήρα του κέφι και της διασκέδασης.

Αυτή η μοναδική συνάντηση των δύο καλλιτεχνών στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς αναμένεται να συνθέσει μια έντονη σεζόν, με την πρεμιέρα τους να έχει ήδη πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου 2022. Από εκεί και πέρα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αναλαμβάνουν να μας καθηλώσουν με την εκρηκτική τους παρουσία.

Η τραγουδίστρια ύστερα από αρκετές σεζόν απουσίας (την περασμένη χρονιά την είδαμε μόνο σε θέατρα) επέστρεψε και πάλι σε νυχτερινό μαγαζί, αυτή τη φορά με μία απροσδόκητη συνεργασία που αναμφίβολα κλέβει τις εντυπώσεις. Ο Γιώργος Κακοσαίος, παρότι νέος στο ελληνικό ρεπερτόριο, έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τη μέχρι τώρα δισκογραφική του πορεία, ενώ ήδη μετρά μία μεγάλη συνεργασία σε πίστα – εκείνη στο Teatro μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα.

Πλέον συμπληρώνουν δυόμιση μήνες συνεχόμενων επιτυχημένων εμφανίσεων και αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα πρωταγωνιστικά σχήματα στην πόλη που δεν θα πρέπει να χάσεις. Δες παρακάτω αναρτήσεις από το νυχτερινό κέντρο με στιγμές από τις ξεχωριστές βραδιές.

Ακτή Πειραιώς: Θεοδωρίδου και Κακοσαίος απογειώνουν τη διασκέδαση

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024