2117707570

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ακτή-πειραιώς-theodoridou-anastasia-kratisi-tilefono
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

2117707570

Δείτε εδώ όλα τα ανοιχτά Μπουζούκια & όλα τα ανοιχτά Clubs στην Αθήνα

Ακτή Πειραιώς Τιμές – κράτηση

Ημέρα
Τιμή απλής φιάλης
Τιμή Special φιάλης
Τιμή Premium φιάλης
Τιμή Φοιτητικής φιάλης
Παρασκευή
180€ / 4 άτομα
220€ / 4 άτομα
270€ / 4 άτομα
Σάββατο
180€ / 4 άτομα
220€ / 4 άτομα
270€ / 4 άτομα

  • Ακτή Πειραιώς τηλεφωνο : 211-8006866
  • Ημέρες Λειτουργίας : Παρασκευή – Σάββατο
  • Είσοδος με ποτό στο Μπαρ : 20€
  • Διευθυνση Πειραιώς 178 & Λαμίας 2 Ταυρος

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η νυχτερινή διασκέδαση έχει όνομα, άρωμα και φωνή γυναίκας φέτος τον χειμώνα. Για να είμαστε ακριβείς, είναι ακόμα πιο ευχάριστα τα πράγματα, καθώς δύο είναι οι γυναίκες που ήρθαν να βάλουν «φωτιά» στην καρδιά της Ελλάδας. Φυσικά, πρόκειται για το ασυναγώνιστο και δοκιμασμένο δίδυμο Θεοδωρίδου – Αναστασία. Η Ακτή Πειραιώς γίνεται η στέγη τους για τους κρύους μήνες της σεζόν και με μία μόνο κράτηση μπορείς να ζήσεις την πιο καυτή και εντυπωσιακή εμπειρία που έχουν να προσφέρουν τα μπουζούκια της Αθήνας. 

Πληροφορίες για το πρόγραμμα Θεοδωρίδου – Αναστασία στην Ακτή Πειραιώς για τον χειμώνα 2024-2025;

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Αναστασία συνεχίζουν τη συνεργασία τους, ορίζοντας όμως τώρα ένα στάνταρντ μέρος για τις κοινές εμφανίσεις τους, την Ακτή Πειραιώς.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μία βετεράνος των νυχτερινών σκηνών, και η Αναστασία, η ταλαντούχα τραγουδίστρια που αιχμαλωτίζει την προσοχή των ακροατών από την πρώτη νότα, παντρεύουν τη λαϊκή με τη μοντέρνα μουσική και φτιάχνουν ένα πρόγραμμα στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Ο χορός μέχρι πρωίας είναι εγγυημένος. Η δημοφιλής τραγουδίοστρια συνεχίζει για τρίτη χρονιά την πετυχημένη συνταγή που δημιούργησε μετα την συνεργασία της με τον Γιώργο Κακοσαίο. 

Τι ώρα ξεκινά το πρόγραμμα Θεοδωρίδου – Αναστασία;

Είμαστε σίγουροι ότι περιμένεις πώς και πώς να βρεθείς στο κέντρο αυτό και να απολαύσεις μια βραδιά όλο κέφι, τραγούδι και χορό με το μουσικό σχήμα Θεοδωρίδου – Αναστασία. Η τύχη σού χαμογελάει, καθώς η Ακτή Πειραιώς είναι από τα λίγα μπουζούκια στην Αθήνα που ξεκινούν το πρόγραμμά τους σχετικά νωρίς. Γύρω στις 22:30 είναι προγραμματισμένο να αρχίζουν οι καλλιτέχνες να ανεβαίνουν στη σκηνή, προετοιμάζοντας το κοινό για τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις της Αναστασίας και της Θεοδωρίδου. 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην Ακτή Πειραιώς για τη χρονιά 2024-2025

Μια από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, που σίγουρα σου έχει «σταθεί» στους έρωτες και τους χωρισμούς σου, η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει στα μπουζούκια της Αθήνας μετά το τέλος της καλοκαιρινής της περιοδείας. Πού τραγουδάει η Νατάσα Θεοδωρίδου τώρα, για να κλείσεις αμέσως τραπέζι;

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι στην Ακτή Πειραιώς, ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες που έχουν γράψει ιστορία. Η συνεργασία με τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου κρίθηκε φανταστικα πετυχημένη .Το καλοκαίρι του 2024 με τις κοινές εμφανίσεις σε συναυλίες με την Αναστασία το αποτέλεσμα ηταν πολλές sold out εμφανίσεις . Ετσι γεννήθηκε και η σκέψη να συνεχιστεί και το χειμώνα η πετυχημενη αυτή χημεία. Απο τα μέσα Οκτωβρίου στην Ακτη Πειραιώς το δίδυμο Θεοδωρίδου – Αναστασία κάθε Παρασκευή και Σάββατο 

Η Αναστασία στην Ακτή Πειραιώς για τη χρονιά 2024-2025

Ένα από τα μεγαλύτερα πλέον ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας είναι η Αναστασία, η οποία ήρθε στη ζωή μας ξαφνικά και μάγεψε τους πάντες με την ιδιαίτερη φωνή της. Οι προτάσεις για εμφανίσεις σε συναυλίες, περιοδείες και μπουζούκια είναι ήδη πολλές και για αυτό πρέπει πάντα να τσεκάρεις πού τραγουδάει η Αναστασία. Τους χειμερινούς μήνες της σεζόν 2024-205 εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ακτή Πειραιώς δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Αφού έκανε την εμφάνιση της την σεζόν 2022-2023 στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη στο Βοτανικός  η Αναστασία πέρισυ εμφανίστηκε με τις Μέλισσες και το Σάκη Ρουβά στο Έναστρον και η παρουσία της γοηυευσε το κοινο. Φετος στην Ακτη Πειραιώς αναμένεται σε εναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο με την Νατασα Θεοδωρίδου

Είναι υποχρεωτικό να κάνω κράτηση στα μπουζούκια που τραγουδάει η Θεοδωρίδου με την Αναστασία;

Γνωρίζοντας τον μεγάλο αριθμό των ανθρώπων που λατρεύουν το μουσικό έργο των δύο αυτών καλλιτεχνών, η συμβουλή των υπεύθυνων του νυχτερινού κέντρους είναι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα να κάνουν κράτηση όσο νωρίτερα γίνεται.

Αυτό στοχεύει στο να αποφευχθεί το σενάριο κάποιος να έρθει μέχρι το κέντρο και να μην υπάρχει τραπέζι κενό, για να καθίσει, κάτι που δεν είναι απίθανο με το μουσικό σχήμα Θεοδωρίδου – Αναστασία

Ποιες είναι οι τιμές για κράτηση στο σχήμα Θεοδωρίδου – Αναστασία στην Ακτή Πειραιώς;

Η Ακτή Πειραιώς είναι ένα μεγάλο νυχτερινό κέντρο. Ανάλογα με το σημείο όπου επιλέξεις να καθίσεις, και φυσικά με την εγγύτητα στην πίστα, υπάρχει διαφορετική χρέωση για κάθε άτομο ή παρέα. Κάνοντας την κράτησή σου μέσω του kratisinow.gr έχεις τη δυνατότητα όχι μόνο να ενημερωθείς εκτενώς για τις τιμές στην Ακτή Πειραιώς, ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή για σένα και την παρέα σου, αλλά και να αφήσεις τους ειδικούς να κάνουν την κράτηση για σένα. 

Πού βρίσκεται η Ακτή Πειραιώς που τραγουδάει η Θεοδωρίδου;

Το νυχτερινό κέντρο Ακτή Πειραιώς οπυ εμφανίζεταιη Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 178 και Λαμίας 2, στον Ταύρο Αττικής. 

Υπάρχει πάρκινγκ για το σχήμα Θεοδωρίδου – Αναστασία;

Φθάνοντας στην κέντρο που τραγουδάει η Νατάσα Θεοδωρίδου, εύκολα θα βρεις και θα παρκάρεις το αυτοκίνητό σου στον ειδικό χώρο για τους πελάτες του μαγαζιού. :Αν δεν θέλεις να πληρώσεις έξτρα για τομ πάρκινγκ του οχήματος σου υπαρχει πολύς διαθέσιμος ελευθερος δωρεάν χώρος περιμετρικά του νυχτερινού κέντρου Ακτή Πειραιώς χωρις κάποια φύλαξη

Πώς μπορώ να φτάσω στην μουσική σκηνή Ακτή Πειραιώς με συγκοινωνία;

Υπάρχουν στάσεις λεωφορείων και ηλεκτρικού που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, για να φτάσεις στο κέντρο Ακτή Πειραιώς. Για να βρεθείς όμως έξω ακριβώς από τον προορισμό σου, αν δεν πάρεις το αυτοκίνητό σου, καλύτερα να προτιμήσεις ένα ταξί. 

 

Τι ώρα ξεκινάει και τι ώρα τελειώνει το πρόγραμμα στην Ακτή Πειραιώς;

Ποια είναι η ώρα προσέλευσης στην Ακτή Πειραιώς;

Πόσο κοστίζει η είσοδος με ποτό;

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην Ακτή Πειραιώς;

Καπνίζουν στο κατάστημα της Ακτής Πειραιώς;

3.5/5 (69 Reviews)
Share

Κάνε Την Κρατησή Σου Άμεσα Και Γρήγορα

Για όλα τα Μπουζούκια και Club της Αθήνας
Μπουζούκια - Clubs Αθήνα