211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς: Σχεδόν 3 μήνες επιτυχίας για Θεοδωρίδου – Κακοσαίο

Θεοδωρίδου στην πίστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δηλαδή με το πρόγραμμα των Θεοδωρίδου – Κακοσαίου.

Στο προσκήνιο της Ακτής Πειραιώς, μετά την επιτυχημένη τους εμφάνιση πέρυσι, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με το νυχτερινό κέντρο για μια δεύτερη σερί σεζόν. Καθώς η χειμερινή περίοδος του 2024 καταφθάνει, αυτό το μοναδικό ντουέτο επιστρέφει για να κλέψει ξανά την παράσταση, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως έναν από τους κυρίαρχους του διασκεδαστικού χώρου.

Η πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών σε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα μαγαζιά της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου με απόλυτη επιτυχία, ενώ έκτοτε το σχήμα είναι κοντά στο κοινό της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο – δες αναλυτικά τα Μπουζουκια Αθηνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το σχήμα ολοκληρώνουν οι Αlcatrash που δίνουν τη δική τους μοναδική νότα ανοίγοντας τις βραδιές και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για τη συνέχεια της βραδιάς.

Κάθε εβδομάδα, πλήθος κόσμου κατέκλυσε το νυχτερινό κέντρο, ενώ ανάμεσα στο κοινό υπάρχουν και πολλές επώνυμες παρουσίες που απολαμβάνουν το πρόγραμμα, όπως ήταν και η Αναστασία, η οποία μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την οικοδέσποινα, το βράδυ της πρεμιέρας του σχήματος. Πλέον, το σχήμα μετρά τρεις επιτυχημένης πορείας στην Αθήνα, όντας κατάμεστο κάθε εβδομάδα, και έχοντας διαγράψει μια σημαντική πορεία μέχρι τώρα.

Ακτή Πειραιώς: Σχεδόν 3 μήνες επιτυχίας για Θεοδωρίδου – Κακοσαίο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024