211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς 2024: Πότε ξεκινάει εμφανίσεις η Νατάσα Θεοδωρίδου;

Ακτή Πειραιώς 2024: Πότε ξεκινάει εμφανίσεις η Νατάσα Θεοδωρίδου;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μέσα από ένα βίντεο στο instagram, αποκάλυψε την ημερομηνία.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει για να μας μαγέψει με τη φωνή της στην Ακτή Πειραιώς, και η ανυπομονησία μας χτυπάει κόκκινο! Μέσα από ένα βίντεο στο Instagram, όπου κάνει πρόβες, ανακοίνωσε ότι οι εμφανίσεις της θα ξεκινήσουν στις 1 Νοεμβρίου. Και όσο περιμένουμε την πρεμιέρα της, η αγαπημένη μας καλλιτέχνης θα κάνει μια σειρά από εμφανίσεις στη Βόρεια Αμερική!

Πριν έρθει η στιγμή να την απολαύσουμε ζωντανά, η Νατάσα θα περάσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, με προγραμματισμένες συναυλίες που ξεκινούν στις 27 Σεπτεμβρίου. Θα την δούμε στο Σικάγο, στη συνέχεια στο Λος Άντζελες (28 Σεπτεμβρίου), ακολουθεί το Μόντρεαλ (4 Οκτωβρίου) και το Τορόντο (5 Οκτωβρίου). Τέλος, θα κλείσει την περιοδεία της με μια μεγάλη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη στις 12 Οκτωβρίου.

Η Νατάσα έχει ένα μοναδικό τρόπο να δημιουργεί μαγικές στιγμές με τις ερμηνείες της και είναι βέβαιο ότι η επιστροφή της στην Ακτή Πειραιώς θα είναι κάτι παραπάνω από αξέχαστη. Η 1η Νοεμβρίου πλησιάζει και είναι η ημέρα που θα βρεθείς ξανά στον χώρο του αγαπημένου νυχτερινού κέντρου της Αθήνας για να τραγουδήσεις όλες τις αγαπημένες σου επιτυχίες. Έχεις προετοιμάσει ήδη τη διάθεση σου; Σύντομα, θα μπορούμε να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή τη μαγική εμπειρία, μαζί με το μοναδικό πρόγραμμα της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ακτή Πειραιώς 2024: Πότε ξεκινάει εμφανίσεις η Νατάσα Θεοδωρίδου;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024