211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΑΚΡΩΤΗΡΙ CLUB ΓΟΝΙΔΗΣ ΤΗΛ 211-7707570

Ακρωτήρι Γονίδης μακρόπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακρωτήρι Γονίδης Μακρόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Ακρωτήρι Γονίδης και Μακρόπουλος ετοιμάζονται να ενώσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά γεμάτη επιτυχίες, το βράδυ της Κυριακής, 2 Ιουλίου. Από το αγαπημένο stage της παραλιακής, οι δύο καλλιτέχνες θα μας παρουσιάσουν τις μεγαλύτερες και πιο ανεβαστικές επιτυχίες τους και αναμφίβολα θα βάλουν φωτιά στην παραλιακή οδό!

Ύστερα από τον Διονύση Σχοινά και τον Γιώργο Σαμπάνη, το Sfera Summer Festival 2017 μας παρουσιάζει τους δύο μεγάλους εκπροσώπους του λαϊκού ρεπερτορίου σε μια μοναδική συνύπαρξη και το μόνο βέβαιο είναι πως θα κερδίσουν για τα καλά τις εντυπώσεις. Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος αποτελούν δύο μεγάλα ονόματα του τραγουδιού και αναμφίβολα η συνεργασία αυτή θα μας ξεσηκώσει για τα καλά!

Παράλληλα, οι τραγουδιστές συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, ενώ αναμένουμε με αγωνία την επόμενη συνεργασία τους με κάποια μεγάλη πίστα της Αθήνας. Προς το παρόν, θα μπορούμε να τους απολαύσουμε σε αυτή τη μεγάλη μουσική συνάντηση που έρχεται να μας ξεσηκώσει για τα καλά! Βρες παρακάτω το τηλέφωνο για να κάνεις τις κρατήσεις σου! Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη μουσική τους συνάντηση που θα μας χαρίσει μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του φετινού καλοκαιριού!

Ακρωτήρι Γονίδης Μακρόπουλος: Η αφίσα της εμφάνισης:

Ακρωτήρι Γονίδης

Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-7707570

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024