211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος: Για μια μοναδική εμφάνιση στο Ακρωτήρι!

ο Γιωργος Πλουταρχος σκεφτεται την επιτυχια του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το Sfera Summer Festival επιστρέφει δυναμικά

Για ακόμα μια βραδιά, το Sfera Summer Festival 2017 έρχεται να μας ξεσηκώσει με τα πιο αγαπημένα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού από το ΑΚΡΩΤΗΡΙ CLUB και την παραλιακή. Ύστερα από ονόματα όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Γιώργος Σαμπάνης, τη σκυτάλη της επόμενης βραδιάς έρχεται να αναλάβει ο σπουδαίος Γιάννης Πλούταρχος, την ερχόμενη Κυριακή, 16 Ιουλίου.

Μια μοναδική βραδιά γεμάτη από τους πιο διαχρονικές επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή που ξέρει πάντα πώς να κάνει το κέφι να χτυπάει κόκκινο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Εδώ και περίπου δύο δεκαετίες ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρίσκεται στο προσκήνιο της λαϊκής μουσικής με τη δισκογραφία και τις επιτυχίες του και κάνει τη διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο και πάλι. Άλλωστε, το μόνο βέβαιο είναι η επιτυχία που θα γνωρίσει και πάλι η εμφάνισή του, όπως άλλωστε γίνεται με όλες.

Το Γιάννη Πλούταρχο τον χειμώνα αυτό απολαύσαμε και πάλι στην πίστα του Ποσειδώνιο, όπου είχε επιστρέψει τα τελευταία χρόνια. Άλλοτε μόνος του, άλλοτε με άλλους μεγάλους καλλιτέχνες, όπως η Πέγκυ Ζήνα και ο Xρήστος Μενιδιάτης, ο τραγουδιστής μάς χάρισε μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που κέρδισε τις εντυπώσεις ενώ πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες εμφανίσεις του. Προς το παρόν, θα τον απολαύσουμε σε μια ξεχωριστή εμφάνιση στο Ακρωτήρι.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024