211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Akanthus: Εμφανίσεις για τον Δήμο Αναστασιάδη τις Τετάρτες

Akanthus δημος αναστασιαδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα ξεχωριστό live τις καθημερινές.

Ο Δήμος Αναστασιάδης, ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα του σήμερα, παρουσίασε μια ακόμα νέα σειρά εμφανίσεων που πρωταγωνίστησαν στην αθηναϊκή διασκέδαση το τελευταίο διάστημα.  Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, στον χώρο του Voodoo Athens όπου θα τον βλέπαμε κάθε Παρασκευή βράδυ.

Μαζί του, το πρόγραμμα ολοκλήρωσε η Τάνια Καρρά, μια τραγουδίστρια που είναι στο πλευρό του επί σκηνής τα τελευταία χρόνια. Οι δύο καλλιτέχνες μετά από 7 επιτυχημένες παραστάσεις τις Παρασκευές στον συγκεκριμένο χώρο, έριξαν αυλαία την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023. Τώρα, λίγο καιρό μετά, ο τραγουδιστής επιστρέφει και πάλι στις ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, έκανε την πρεμιέρα του την Τετάρτη, 17 Μαΐου, στον χώρο του Akanthus, ενώ εκεί θα τον απολαμβάνουμε για όλα το καλοκαίρια τις Τετάρτες. Παράλληλα, ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του σε λίγες μέρες στο Χάραμα της Πάτρας, που το κοινό θα τον απολαμβάνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μαζί με την Τάνια Καρρά και τη Ναυσικά.

Akanthus: Εμφανίσεις για τον Δήμο Αναστασιάδη τις Τετάρτες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Akanthus (@akanthus_club)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024