211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αγγελική Ηλιάδη | Η συμμετοχή σε ταινία πριν 20 χρόνια!

η Αγγελική Ηλιάδη σκεφτεται την συμμετοχη της σε ταινια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θυμάσαι πού είχε εμφανιστεί; 

Η Αγγελική Ηλιάδη, μια από τις επιτυχημένες παρουσίες στο χώρο του τραγουδιού, με διαρκή παρουσία στις πίστες και στη δισκογραφία, ξεκίνησε την πορεία της από πολύ μικρή ηλικία. Άλλωστε, η καλλιτεχνική φλέβα υπήρχε στην οικογένειά της, αφού είναι εγγονή  της μεγάλης κυρίας του λαϊκού τραγουδιού Καίτης Γκρέϋ.

Δες επίσης: Σταμάτης Γονίδης | Δες την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του

Την πρώτη της εμφάνιση μπροστά σε κοινό έκανε σε πολύ μικρή ηλικία, και για την ακρίβεια, το 1995, όταν τραγούδησε μαζί με τον Άγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου. Τρία χρόνια αργότερα, το 1998 συμμετέχει στην κοινωνικοπολιτική σάτιρα “Ας περιμένουν οι γυναίκες” του Σταύρου Τσιώλη σε ρόλο τραγουδίστριας. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Αργύρης Μπακιρτζής.

Δες επίσης: Μιχάλης Χατζηγιάννης | Όλες οι δισκογραφικές δουλειές του

Την τραγουδίστρια την περίοδο αυτή δεν βλέπουμε σε κάποια πίστα και αναμένουμε την επόμενη συνεργασία της, ενώ πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε την καινούρια της δισκογραφική δουλειά, το τραγούδι με τίτλο «Όνειρα Σπασμένα» , με το οποίο εγκαινίασε και τη συνεργασία τη δισκογραφική εταιρεία Spicy. Εν αναμονή της επόμενης συνεργασίας της που το μόνο βέβαιο είναι πως θα γίνει πολύ σύντομα.

Αγγελική Ηλιάδη | Η συμμετοχή σε ταινία πριν 20 χρόνια!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024