211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αφήστε Τη Να Φύγει: Ο Γιάννης Πλούταρχος σε μία νέα κυκλοφορία

Γιάννης Πλούταρχος Πως την έχεις δει Στίχοι τραγούδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε έρχεται το νέο του τραγούδι; 

Η νέα κυκλοφορία του Γιάννη Πλούταρχου αναμένεται να ξεσηκώσει τα μουσικά αυτιά αυτόν το μήνα. Μετά την επιτυχία του τραγουδιού “Πώς την έχεις δει”, ο καλλιτέχνης επιστρέφει δυναμικά με το “Αφήστε Τη Να Φύγει”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Panik Records εντός των επόμενων ημερών.

Το teaser του τραγουδιού ήδη δίνει μια ενδιαφέρουσα εικόνα για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το νέο έργο του Πλούταρχου.

Με μια συνεχόμενη σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στον χώρο του Fever , συνεργαζόμενος με την ταλαντούχα Πάολα, δημιουργούν ένα δυναμικό δίδυμο που κλέβει τις εντυπώσεις.

Ωστόσο, μετά από μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων, το σχήμα πλησιάζει στο τέλος του πορείας του. Η τελευταία τους εμφάνιση, προγραμματισμένη για την 1η Απριλίου 2023, αναμένεται να είναι μια αξέχαστη στιγμή για το κοινό που τους αγάπησε.

Έτσι, ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει στο προσκήνιο της μουσικής σκηνής με μια φρέσκια προσέγγιση και ένα τραγούδι που αναμένεται να κατακτήσει τις καρδιές των ακροατών. Οι φανατικοί του θα ανυπομονούν να απολαύσουν αυτή τη νέα μουσική κυκλοφορία, ενώ η επιτυχία του στον χώρο του Fever αφήνει μια λαμπρή σφραγίδα στο παρελθόν.

Αφήστε Τη Να Φύγει: Ο Γιάννης Πλούταρχος σε μία νέα κυκλοφορία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024