211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Acro | Ποιος διάσημος τραγουδιστής διασκέδασε με τον Γιώργο Σαμπάνη;

Acro εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια εβδομάδα επιτυχημένων εμφανίσεων για το στέκι

Το Acro άνοιξε πρόσφατα και πάλι τις πόρτες του και έχει γίνει ήδη το απόλυτο talk of the town. Ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Κώστας Μπίγαλης ενώνουν τις επιτυχίες τους κάθε εβδομάδα και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Δες επίσης το νέο ντουέτο των Κότσιρα – Αρβανιτάκη 

Το νυχτερινό κέντρο είναι κάθε βράδυ κατάμεστο από το κοινό των καλλιτεχνών, που συρρέει να τους απολαύσει και να ζήσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Ανάμεσα σε αυτούς και πολλές επώνυμες παρουσίες που έδωσαν το παρών για ακόμα μια εβδομάδα και στήριξαν το νέο σχήμα της πόλης.

Δες επίσης: Αυτό είναι το θέμα: Δες το νέο videoclip της Ραλλίας Χρηστίδου

Το νυχτερινό κέντρο επισκέφθηκε ο Αντώνης Ρέμος, που αυτή την εβδομάδα θα κάνει τη μεγάλη του επιστροφή στο Αθηνών Αρένα,  με την στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη και τον παραγωγό του Γιώργο Κυβέλο. Η διάσημη παρέα διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα καμαρίνια όπου φωτογραφήθηκαν μαζί με τον οικοδεσπότη. Στο κέντρο επίσης διασκέδασε  η Τάμτα με φίλους της, ο Παναγιώτης Κονέ, η Στέλλα Δημητρίου, η Αννίτα Ναθαναήλ με τη Σόφη Πασχάλη, την Νίνα Λοτσάρη και άλλους.

Acro | Ποιος διάσημος τραγουδιστής διασκέδασε με τον Γιώργο Σαμπάνη;

Acro

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024