211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

90’s επιτυχίες: 5 τραγούδια που ακούσαμε σε επανεκτέλεση το 2022

90's επιτυχίες τραγούδια επανεκτέλεση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κυκλοφόρησαν τη χρονιά που έφυγε. 

Οι επανεκτελέσεις παλιότερων επιτυχιών είναι μία από τις must επιλογές των καλλιτεχνών τα τελευταία χρόνια. Για ακόμα μία χρονιά, πολλοί ήταν οι τραγουδιστές που επέλεξαν να μας συστήνουν υπό νέο ήχο, παλιά αγαπημένα τραγούδια, είτε δικά τους είτε άλλων τραγουδιστών. Δες παρακάτω πέντε από τα πι0 αγαπημένα τραγούδια που ξανά ακούσαμε το 2022.

90’s επιτυχίες: 5 τραγούδια που ακούσαμε σε επανεκτέλεση το 2022

1.Κηλίδα Χριστίνα Μαραγκόζη Σάννυ Μπαλτζή

H Χριστίνα Μαραγκόζη και η Σάννυ Μπαλτζή συνεργάζονται και μάς παρουσιάζουν το τραγούδι με τίτλο «Κηλίδα», μια συναισθηματική μπαλάντα που κυκλοφόρησε το 2000, σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους της Σάννυ Μπαλτζή.

2.Άνθρωπος στη θάλασσα Πυξ Λαξ 

Με αφορμή τη φετινή περιοδεία τους, οι Πυξ Λαξ κυκλοφόρησαν φέτος το «Άνθρωπος Στη Θάλασσα».  Το κομμάτι είναι σε μουσική του Φίλιππου Πλιάτσικα και στίχους του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Μπάμπη Στόκα και για πρώτη φορά κυκλοφόρησε από τους Πυξ Λαξ το 1998.

3.Κάτι Να Γυαλίζει Zante Dilemma

Οι Zante Dilemma διασκευάζουν το κλασσικό και αγαπημένο τραγούδι του Βασίλη Καζούλη «Κάτι Να Γυαλίζει», σε μια νέα εκδοχή στο σήμερα. Το κομμάτι είχε κυκλοφορήσει από τον πρώτο ερμηνευτή του το 1992.

4.Καταστροφή μου Θάνος Καλλίρης

Ο Θάνος Καλλίρης στο τραγούδι με τίτλο «Καταστροφή μου». Φυσικά, πρόκειται για τη νέα εκδοχή ενός ήδη γνωστού τραγουδιού του από το μακρινό παρελθόν. Τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική του νέου αυτού κομματιού υπογράφει ο ίδιος ο τραγουδιστής, ενώ το τραγούδι μάς είχε συστηθεί για πρώτη φορά το 1991.

5.Μια Σου Και Μια Μου Αθηνά Πολίτη

«Μια σου και μια μου» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού που ερμηνεύει η Αθηνά Πολίτη και κυκλοφορεί από την Panik Records. Πρόκειται ωστόσο για την επανεκτέλεση του γνωστού τραγουδιού της Άντζυς Σαμίου που μας είχε συστηθεί το 1998.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024