211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

4711 Wonderplace: 1μιση μήνας επιτυχίας για το σχήμα

Πανοπουλου και αλκαιος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποια τραγουδίστρια είχε διασκεδάσει εκεί πρόσφατα;

Ένας μήνας και μισός πέρασαν από τη μεγάλη πρεμιέρα του Αυτοκίνηση 4711  – 4711 Wonderplace, ένα σχήμα που έχει αφήσει το στίγμα του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Ανανεωμένο και γεμάτο με νέα ενέργεια, το 4711 επιστρέφει από τη σκιά του παρελθόντος υποδεχόμενο τον Γιώργο Αλκαίο και την Έλντα Πανοπούλου στη σκηνή του.

Η συνεργασία τους είχε ξεκινήσει πριν αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία, και τώρα επαναλαμβάνεται με νέα δύναμη και χημεία. Η μεγάλη πρεμιέρα τους στιγμάτισε την έναρξη μιας σειράς εμφανίσεων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Κάθε εμφάνιση είναι ένα μουσικό υπερθέαμα που συναρπάζει. Με τον Γιώργο Αλκαίο και την Έλντα Πανοπούλου στο κέντρο της προσοχής και μια ομάδα μοναδικών καλλιτεχνών συνθέτουν μια αξέχαστη εμπειρία για το κοινό.

Το 4711 Wonder Place δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Πρόσφατα, η λαμπερή Άνζτελα Δημητρίου έκλεψε τις εντυπώσεις ανεβαίνοντας στη σκηνή και ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες. Με ένα θερμό χειροκρότημα το κοινό την αντάμειψε για την αξέχαστη ερμηνεία της.

Κλείνοντας ενάμιση μήνα επιτυχίας, το 4711 Wonder Place συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχημένη του πορεία στην Αθήνα, υποσχόμενο ακόμα περισσότερες μοναδικές βραδιές γεμάτες μουσική και συναίσθημα.

4711 Wonderplace: 1μιση μήνας επιτυχίας για το σχήμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024