211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

4711 Wonder Place: Πρεμιέρα για Γιώργο Αλκαίο και Πανοπούλου

Αλκαίος και Πανοπούλου στην αφίσα του σχήματος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νέα μουσική παράσταση προστέθηκε στην Αθήνα.

Ο  Γιώργος Αλκαίος κάνει το μεγάλο comeback στην σκηνή, συνδυάζοντας τις δυνάμεις του με την Έλντα Πανοπούλου στο ανανεωμένο “Αυτοκίνηση 4711”, γνωστό και ως 4711 Wonder Place. Η συνεργασία τους αναβίωσε μετά από πολλά χρόνια, φέρνοντας ένα νέο σχήμα στην νυχτερινή Αθήνα.

Η μεγάλη πρεμιέρα της νέας τους συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2023 στο 4711 Wonder Place. Μαζί με μια ομάδα μοναδικών καλλιτεχνών, παρουσίασαν ένα μουσικό υπερθέαμα που αναμένεται να συναρπάσει το κοινό φέτος το χειμώνα.

Οι φανς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια γεύση για το τι θα δει στο ίνσταγκραμ, όπου κυκλοφόρησαν βίντεο από την πρεμιέρα τους. Το κοινό ενθουσιάστηκε με την ενέργεια και τη χημεία του διδύμου.

Με περιορισμένες εμφανίσεις στο πρόγραμμά τους, οι Γιώργος Αλκαίος και Έλντα Πανοπούλου υπόσχονται ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι για τους θαυμαστές τους.

Το “4711 Wonder Place” φαίνεται να είναι ο νέος προορισμός για τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα, όπου οι δύο καλλιτέχνες θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε κάθε επισκέπτη.

Αυτή η επιστροφή στα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται να είναι ένας νέος ξεκίνημα για τον Γιώργο Αλκαίο και την Έλντα Πανοπούλου, επιβεβαιώνοντας ότι η τέχνη τους δεν έχει χάσει τη μαγεία της με τα χρόνια.

4711 Wonder Place: Πρεμιέρα για Γιώργο Αλκαίο και Πανοπούλου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024