211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

4711: Η επιστροφή του Διονύση Σχοινά έρχεται σύντομα!

4711
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα το αγαπημένο στέκι;

Είναι πλέον και επίσημο! 4711 και Διονύσης Σχοινάς ενώνουν για ακόμα μια σεζόν τις δυνάμεις τους και η λαμπερή πρεμιέρα είναι μια ανάσα μακριά μας! Τραγουδιστής και στέκι εδώ και 4 χρόνια (ξεκίνησε τη συνεργασία με το στέκι το 2013, με το 4711 της Μυκόνου να κάνει πρώτο συνεργασία μαζί του) έχουν μια κοινή πορεία επιτυχίας που θα μετρήσει ακόμα μια σεζόν.

Η πρεμιέρα είναι μια ανάσα μακριά μας, αφού ο καλλιτέχνης ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του ραντεβού με το κοινό του την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου, όπως ο ίδιος ανάρτησε μόλις πριν λίγη ώρα στο Instagram!

Αναρτώντας την αφίσα της νέας της συνεργασίας τους, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε γνωστή την ημερομηνία της πρεμιέρας, κάνοντάς να μετράμε τις μέρες για το πολυαναμενόμενο αυτό ξεκίνημα! Διονύσης Σχοινάς και 4711 ενώνουν τις δυνάμεις τους για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας, διατηρώντας και πάλι μια από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εντατικούς και πυρετώδεις ρυθμούς για την πρεμιέρα αυτή που έρχεται να σαρώσει την ερχόμενη εβδομάδα! Όλα τα βλέμματα στρέφονται ξανά στο απόλυτο και πιο hot στέκι της Αθήνας!

 

4711: Η επιστροφή του Διονύση Σχοινά έρχεται σύντομα!

https://www.instagram.com/p/Bad23A1n966/?taken-by=dionisis_sxoinas

Πάρε μια γεύση από όλα όσα είδαμε πέρσι εκεί (αλλά και θα δούμε φέτος!)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024