211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

4711 Club Αυτοκίνηση: Πρεμιέρα για Άντζελα Δημητρίου – Έλντα Πανοπούλου

Δημητρίου - Πανοπούλου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα ένα σειρά εμφανίσεων ξεκίνησε.

Το 4711 Club Αυτοκίνηση ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί την κορυφαία κυρία του λαϊκού τραγουδιού, τη μοναδική Λαίδη της καρδιάς μας, Άντζελα Δημητρίου! Σε ένα φαντασμαγορικό show που υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες νύχτες μαγικές, η Άντζελα Δημητρίου ανεβαίνει στη σκηνή της Αυτοκίνησης και συνεπαίρνει το κοινό με τη συγκλονιστική της παρουσία και τα αγαπημένα της τραγούδια.

Δίπλα της, η ταλαντούχα και χαρισματική Έλντα Πανοπούλου, προσθέτει μια νότα θεατρικότητας και γέλιου, μετατρέποντας κάθε βράδυ σε ένα ανεπανάληπτο θέαμα που συνδυάζει μουσική και ψυχαγωγία. Μαζί τους, ο δυναμικός Χρίστος Αντωνιάδης, που με τη δική του ξεχωριστή ερμηνεία συμπληρώνει το μοναδικό αυτό σχήμα, προσφέροντας στο κοινό μοναδικές στιγμές γεμάτες ενέργεια και πάθος.

Η πρεμιέρα του show πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17 Μαΐου, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και ενθουσιασμό από το κοινό. Οι εμφανίσεις συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δημιουργώντας τον ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ζωντανή μουσική και διασκέδαση υψηλού επιπέδου.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά αυτήν την μοναδική εμπειρία, που θα είναι κοντά στο κοινό μόλις για δέκα παραστάσεις. Το 4711 Club Αυτοκίνηση σε περιμένει να περάσεις βραδιές γεμάτες τραγούδι, χορό και αμέτρητα συναισθήματα, με πρωταγωνίστρια την αξεπέραστη Άντζελα Δημητρίου, την αγαπημένη μας Λαίδη του λαϊκού τραγουδιού.

4711 Club Αυτοκίνηση: Πρεμιέρα για Άντζελα Δημητρίου – Έλντα Πανοπούλου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024