211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

4711 Αυτοκίνηση: Άρρωστη η Άντζελα Δημητρίου – ποια την αντικατέστησε;

Άντζελα Δημητρίου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Πιστεύω ότι και εκείνη το ίδιο θα έκανε», σχολίασε για την Άντζελα Δημητρίου. 

Άρρωστη με πνευμονία είναι αυτές τις ημέρες η Άντζελα Δημητρίου, η οποία εμφανίζεται στο 4711 Αυτοκίνηση μαζί με τηνΈλντα Πανοπούλου.

Έτσι, η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει εμφανίσεις, αλλά, βρέθηκε αντικαταστάτρια: η Κατερίνα Στανίση.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με την αντικατάσταση, η Κατερίνα Στανίνση είπε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από την Έλντα Πανοπούλου που συνεργάζεται με την Άντζελα Δημητρίου και ενώ στην αρχή την έπιασε άγχος, ειδοποίησε αμέσως τους μουσικούς της για να αναλάβει το πρόγραμμα.

4711 Αυτοκίνηση: Άρρωστη η Άντζελα Δημητρίου – Τι είπε η Κατερίνα Στανίση: 

«Αρρωσταίνουμε κι εμείς οι καλλιτέχνες, αυτό είναι ανθρώπινο. Θα ένιωθα άσχημα αν δεν πήγαινα, δεν έπρεπε να κλείσει το μαγαζί. Σκέφτηκα τους ανθρώπους εκεί που δουλεύουν να μην μείνουν χωρίς μεροκάματο. Με πήρε η Πανοπούλου γύρω στις 11 το βράδυ, τελευταία στιγμή. Εγώ αγχώθηκα πάρα πολύ, δεν ήξερα τι μου έλεγε. Μέσα σε μια ώρα έπρεπε να ειδοποιήσω τους μουσικούς μου. Μου είπε ότι η Άντζελα έπαθε πνευμονία. Πιστεύω ότι και εκείνη το ίδιο θα έκανε. Πρέπει να υπάρχει μια αλληλεγγύη».

Η ανταπόκριση της Κατερίνας Στανίση στην αντικατάσταση της Άντζελας Δημητρίου στο 4711 Αυτοκίνηση, λόγω της ασθένειας της δεύτερης, δείχνει όντως την αλληλεγγύη και το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να υπάρχουν τον καλλιτεχνικό χώρο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024