211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΥΤΟΝ the music show: Έναρξη 31/9 με Νίκο Βέρτη!

βέρτης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής με την εντυπωσιακή Ζοζεφίν επιστρέφει για έναν «καυτό» χειμώνα!

Το ΥΤΟΝ the music show ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για μια νέα, συναρπαστική σεζόν 2025, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Βέρτη. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024, και υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές μουσικής και διασκέδασης. Ο Νίκος Βέρτης, γνωστός για τις επιτυχημένες του εμφανίσεις και την αφοσίωσή του στο κοινό, επιστρέφει στο ΥΤΟΝ για να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών του, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη θέση του ως ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες στην ελληνική μουσική σκηνή.

Φέτος, η σκηνή του ΥΤΟΝ θα είναι ακόμα πιο λαμπερή με την παρουσία της εντυπωσιακής Ζοζεφίν, η οποία θα πλαισιώσει τον Νίκο Βέρτη σε αυτήν τη μουσική σειρά εμφανίσεων. Οι εμφανίσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή, δημιουργώντας έναν ιδανικό προορισμό διασκέδασης για τα βράδια του Σαββατοκύριακου.

Οι παραστάσεις του Νίκου Βέρτη στο ΥΤΟΝ θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2024, και θα συνεχιστούν με ένα διάλειμμα τριών εβδομάδων λόγω της περιοδείας του καλλιτέχνη στην Αμερική. Οι εμφανίσεις θα ξεκινήσουν και πάλι στις 30 Νοεμβρίου 2024, προσφέροντας στο κοινό περισσότερες ευκαιρίες να απολαύσει από κοντά τον αγαπημένο του καλλιτέχνη.

Ο χειμώνας αναμένεται να είναι «καυτός» στο ΥΤΟΝ the music show, με τον Νίκο Βέρτη να πρωταγωνιστεί σε ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί. Όσοι αγαπούν τη μουσική και την καλή διασκέδαση δεν πρέπει να χάσουν αυτή την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία ενός από τα πιο εντυπωσιακά shows της πόλης.

ΥΤΟΝ the music show: Έναρξη 31/9 με Νίκο Βέρτη!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024