211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον Βασίλη Καρρά

ο Νίκος Βέρτης καθετε στην Θαλασσα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην Καβάλα!

Την περασμένη Δευτέρα, 21 Αυγούστου, ο Νίκος Βέρτης είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 41 του χρόνια! Ο τραγουδιστής αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη , αφού πραγματοποιεί τη νέα σειρά εμφανίσεών του στο Όραμα, και φυσικά γιόρτασε την ξεχωριστή μέρα στα βόρεια της χώρας.

Για την ακρίβεια, ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στην Καβάλα και πέρασε την ξεχωριστή μέρα κάνοντας βόλτα στα ορεινά χωριά της περιοχής με εκλεκτούς φίλους του. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Καρράς που μάλιστα ήταν και ο οδηγός τους! Ο Νίκος ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τη βόλτα αυτή, ενώ στη λεζάντα ευχαρίστησε και όλους όσοι του έστειλαν τις ευχές του, λέγοντας: «Αγαπητοί φίλοι, ανταποδίδω τις ευχές σας από τα όμορφα ορεινά χωριά της Καβάλας όπου πέρασα την ημέρα μου παρέα με καλούς φίλους και τον εκλεκτό Βασίλη Καρρα που σήμερα είχε τον ρόλο του ξεναγού μας! Σας ευχαριστώ πολύ!».

Νίκος Βέρτης: Η ανάρτηση στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/BYG1zgmH7Fx/?hl=el&taken-by=nvertis

Ο τραγουδιστής τον φετινό χειμώνα ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι στην πίστα του ΥΤΟΝ, μαγαζί που εγκαινίασε την περασμένη σεζόν με απόλυτη επιτυχία. Προς το παρόν ωστόσο, συνεχίζει δυναμικά και με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα. Εν αναμονή της μεγάλης του επιστροφής!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024