211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Εντυπωσιακή συναυλία στο νησί της Ρόδου

ο Αντώνης Ρέμος τραγουδαει σε συναυλια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας

Μια μοναδική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αντώνης Ρέμος το βράδυ της Κυριακής, 20 Αυγούστου στο νησί της Ρόδου. Ύστερα από την επιτυχημένη εμφάνιση στη Μύκονο, και σε συνέχεια της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο δημοφιλής καλλιτέχνης χάρισε μια μοναδική βραδιά στο κοινό του νησιού.

Ο τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε όλες τις επιτυχίες του προκαλώντας τον απόλυτο πανικό! Η προσέλευση ήταν τεράστια, όπως ήταν αναμενόμενο, κάτι που φαίνεται και από τα στιγμιότυπα της βραδιάς. Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν πολλές ξεχωριστές παρουσίες, ανάμεσα σε αυτές και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τον ερχόμενο χειμώνα, τον καλλιτέχνη θα απολαύσουμε και πάλι, ύστερα από χρόνια, στην πίστα του Αθηνών Αρένα. Το δημοφιλές κέντρο θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του στο κοινό και θα αναβιώσει τις παλιές καλές εποχές, όπου ο τραγουδιστής σάρωνε από την πίστα του.  Μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που ομολογουμένως θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση της Αθήνας τον ερχόμενο χειμώνα 2017-18. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή τη μεγάλη πρεμιέρα που αναμένουμε να δούμε με μεγάλη αγωνία πολύ σύντομα. Δες στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα από την τελευταία του, μοναδική εμφάνιση στο νησί των Ιπποτών που ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό.

 

Αντώνης Ρέμος: Εντυπωσιακή συναυλία στο νησί της Ρόδου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024