211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Αυτή είναι η τελευταία της καλοκαιρινή συναυλία

η Νατάσα Θεοδωρίδου χαμογελαστη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού και πότε θα ολοκληρώσει την περιοδεία της;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου χάρισε για ακόμα ένα καλοκαίρι μια σειρά μοναδικών εμφανίσεων ανά την Ελλάδα, βρισκόμενη κοντά στο κοινό της που τόσο την αγαπά και την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Η επιτυχημένη ερμηνεύτρια ωστόσο τελειώνει σε λίγες μέρες την περιοδεία αυτή από την Αθήνα, με μια τελευταία εμφάνιση που θα αναμένεται να είναι και η καλύτερη! Ύστερα από τις εμφανίσεις σε διάφορους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο, η υπέροχη θερινή περιοδεία φτάνει στο τέλος της.

 

Νατάσα Θεοδωρίδου: Αυτή είναι η τελευταία της καλοκαιρινή συναυλία

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει το τελευταίο της ραντεβού για το φετινό καλοκαίρι στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου.

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν οι προςτοιμασίες για τις χειμερινές της εμφανίσεις. Η τραγουδίστρια θα ενώσει τις δυνάμεις της με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στη σκηνή του Vox. Mια συνεργασία που θα φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση φέτος τον χειμώνα και αναμφίβολα θα αποτελέσει ένα από τα πιο ξεχωριστά θεάματα της διασκέδασης στην Αθήνα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που τα τρία αγαπημένα ονόματα της διασκέδασης θα ενώσουν τις φωνές τους και θα μας παρουσιάσουν κάτι μοναδικό.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024