211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Λαμπερή πρεμιέρα στο Όραμα!

ο Νίκος Βέρτης τραγουδαει στην πρεμιερα του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και πάλι στη Θεσσαλονίκη ο μεγάλος καλλιτέχνης

Την Παρασκευή, 11 Αυγούστου, ο Νίκος Βέρτης έκανε τη λαμπερή πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη ύστερα από έναν χρόνο απουσίας. Οι Θεσσαλονικείς φυσικά τον περίμεναν με αγωνία και του έκαναν την πιο ένθερμη υποδοχή το βράδυ της πρεμιέρας, με το κέντρο να είναι κατάμεστο από το κοινό του.

Ύστερα από την ολοκλήρωση των εμφανίσεων στην Αθήνα και την πίστα του ΥΤΟΝ, ο καλλιτέχνης δε θα μπορούσε να μην επιστρέψει ξανά στην πίστα που έχει αγαπήσει και εμφανίζεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

Και εκείνος χάρισε μια μοναδική βραδιά σε όσους βρέθηκαν εκεί, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του και παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, που φυσικά δεν απογοήτευσε και πάλι. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τη λαμπερή πρεμιέρα του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Τον ερχόμενο χειμώνα, και ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων αυτών, θα τον δούμε για δεύτερη χρονιά στο ΥΤΟΝ, κέντρο που εγκαινίασε πέρσι με τεράστια επιτυχία και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην δώσει και φέτος το ραντεβού του. Προς το παρόν, μια νέα περίοδος εμφανίσεων ξεκινά για εκείνον στη συμπρωτεύουσα και το μόνο βέβαιο είναι ότι το επόμενο διάστημα θα είναι το νούμερο ένα της διασκέδασης στην πόλη.

Νίκος Βέρτης: Λαμπερή πρεμιέρα στο Όραμα:

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024