211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Μακρόπουλος: Τριήμερη sold out εμφάνιση στην Κύπρο!

ο Νίκος Μακρόπουλος σκεφτεται την εμφανιση του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Χαμό προκάλεσε για ακόμα μια φορά ο αγαπημένος καλλιτέχνης

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την επιτυχία ο Νίκος Μακρόπουλος! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κάνει χαμό ανά την Ελλάδα αλλά ΚΑΙ στην Κύπρο. Στην τελευταία εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες με τις τρεις εμφανίσεις του να σημειώνουν τεράστια επιτυχία και να είναι sold out.

Την περασμένη Κυριακή 13 Αυγούστου, τραγούδησε στην Πάφο σε κοινό που ξεπέρασε τους 2000. Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στη Λεμεσό όπου συγκεντρώθηκαν για την εμφάνιση του 3000 άνθρωποι. Το τριήμερο των εμφανίσεων του Νίκου Μακρόπουλου στην Κύπρο «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο την Τρίτη 15 Αυγούστου στην Αγία Νάπα με το κοινό να ξεπερνά τους 2000.

Παράλληλα, προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του στο Frangelico που είναι ένα βήμα προ των πυλών! Μαζί με την Αμαρυλλίς και τον Σάκη Αρσενίου έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση από την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Αυγούστου. Για ακόμα μια σεζόν, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στην ίδια πίστα να απογειώσει για τα καλά το κέφι.

Προς το παρόν, δες αποσπάσματα από τις τελευταίες του εμφανίσεις στην Κύπρο, όπου επικράτησε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο! Δες παρακάτω βίντεο αλλά και φωτογραφίες από τις βραδιές.

Νίκος Μακρόπουλος: Στιγμές από τις επιτυχημένες του εμφανίσεις:


Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024