211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης: Δες τον σε παιδική ηλικία

ο Γιώργος Σαμπάνης σκεγτεται το τραγουδι του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η φωτογραφία από την εποχή που ήταν παιδί

Σήμερα, ο Γιώργος Σαμπάνης αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους αλλά και όμορφους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου. Το ίδιο όμορφος όμως φαίνεται πως ήταν από την παιδική του κιόλας ηλικία, όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, τραβηγμένη από το σχολείο. Ξανθός και με γαλάζια μάτια, ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πιο γλυκά παιδιά που έχει δει ποτέ, ενώ μοιάζει πολύ με τη σημερινή του εμφάνιση.

Ο Γιώργος Σαμπάνης ξεκίνησε την πορεία του στη δισκογραφία το 2007 με την κυκλοφορία του δίσκου “Κάπου αλλού κι όχι εδώ”. Αμέσως ξεχώρισε και μέσα στην επόμενη δεκαετία κατάφερε να γίνει ένα από τα πρώτα ονόματα της ελληνικής μουσικής.

Τα τελευταία πέντε χρόνια εμφανίζεται, κάθε χειμώνα, στην ίδια πίστα, εκείνη του Acro, με την οποία πια έχει συνδέσει το όνομά του και φυσικά ετοιμάζεται να ανέβει σε αυτήν για ακόμα μια σεζόν. οι μεγαλύτερες επιτυχίες του, το κέφι και ενέργειά του επί σκηνής θα είναι όλα όσα θα απολαύσουμε από τον χώρο αυτό τον ερχόμενο χειμώνα. Ο χρόνος μετρά αντίστοφα για τη στιγμή που θα τον δούμε και πάλι στον εν λόγω χώρο με τον οποίο έχει συνδέσει για τα καλά το όνομά του.

Γιώργος Σαμπάνης: Δες τον σε παιδική ηλικία:

Γιώργος Σαμπάνης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024