211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς: Υποκλίθηκε στους θαυμαστές του στο Νεστόριο

Βασίλης Καρράς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η πιο συγκινητική στιγμή του καλλιτέχνη στη live εμφάνισή του στο 39o River Party

Μια μοναδική εμφάνιση για τα 40 χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό ρεπερτόριο πραγματοποίησε ο Βασίλης Καρράς στο Νεστόριο και το 39ο River Party, ρίχνοντας και την αυλαία σε αυτό.

Μια μοναδική συναυλία, με το κοινό να έχει κατακλύσει ον χώρο στο δάσος δίπλα από το ποτάμι. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και παρουσίασε ένα πρόγραμμα που όσοι το είδαν, θα θυμούνται για καιρό.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, ο Βασίλης Καρράς έκανε μια ασυνήθιστη κίνηση στη σκηνή αφού τραγούδησε το ρεφρέν της επιτυχίας του «Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω» και είπε στους θαυμαστές του «Είναι δυνατόν να σας πουλήσω εγω; Είναι δυνατόν να μην γονατίσω μπροστά σας;» και στη συνέχεια γονάτισε στη σκηνή προκαλώντας ένα πραγματικό ντελίριο. Πολύ σύντομα θα τον δούμε και στην αντίστοιχη συναυλία του στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο, ενώ παράλληλα, αναμένουμε την επόμενη συνεργασία του με κάποια μεγάλη πίστα τον χειμώνα αυτόν, που αναμένεται να είναι στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένουμε να μάθουμε πολύ σύντομα από το κέντρο που θα τον φιλοξενήσει. Προς το  παρόν, δες το συγκηνιτικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

Βασίλης Καρράς: Υποκλίθηκε στους θαυμαστές του στο Νεστόριο:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024