211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου – Θάνος Πετρέλης: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη Μύκονο

Έλλη Κοκκίνου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική βραδιά για τους δύο καλλιτέχνες

Μια μοναδική βραδιά χάρισαν στους θαυμαστές τους Έλλη Κοκκίνου και Θάνος Πετρέλης. Ωστόσο, όχι από την Αθήνα και την παραλιακή αλλά από το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου.

Οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές συνεργάστηκαν και ανέβηκαν μαζί στην σκηνή του Vox, στο νησί των Ανέμων. Για την ακρίβεια, η Έλλη Κοκκίνου πραγματοποίησε στο γνωστό στέκι μια μικρή σειρά εμφανίσεων την προηγούμενη εβδομάδα, και το βράδυ του Σαββάτου, ο Θάνος Πετρέλης διασκέδασε με το πρόγραμμα.

Η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην τον σηκώσει στη σκηνή και οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν μαζί μερικές μεγάλες επιτυχίες κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα και πραγματοποιώντας στην κυριολεξία, πανικό! Δες παρακάτω ένα απόσπασμα από την κοινή τους εμφάνιση αλλά και φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Να δούμε άραγε κάποια συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών και τον ερχόμενο χειμώνα στην Αθήνα; Σύντομα θα μάθουμε ποια είναι τα επόμενα βήματα των δύο καλλιτεχνών, καθώε το καλοκαίρι σε λίγο ολοκληρώνεται και οι δύο τραγουδιστές θα προχωρήσουν στα επόμενα βήματα και τις χειμερινές τους εμφανίσεις. Δύο τραγουδιστές που αναμφίβολα έχουν μεγάλη χημεία επί σκηνής και ανυπομονούμε να δούμε ξανά μαζί, μιας και είχαν συνεργαστεί και πάλι στο παρελθόν.

Έλλη Κοκκίνου – Θάνος Πετρέλης: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη Μύκονο:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024